BeerCatcher, april 2024

Paket piva meseca APRILA 2024

Dobrodošli v aprilu! Ta mesec nas razvaja z izjemnimi pivskimi novostmi, ki bodo navdušile vsakega ljubitelja vrhunskega okusa. Pripravite se, da odkrijete izjemna piva, ki bodo vaše brbončice popeljala na nepozabno popotovanje po okusih in aromah. V nadaljevanju vam predstavljamo izbrane letošnje aprilsko razvajanje:

Zdaj pa, akcija – piva čakajo!

BeerCatcher, CLEF METULJ
CLEF-METULJ

Za pivo Metulj iz pivovarne Clef lahko rečemo, da je prava poslastica za ljubitelje stila New England IPA. Pridih sadnosti, ki ga prinaša, ga je povzdignil med najbolj priljubljene slovenske zvrsti. Metulj zasanjano leta skozi kozarec s svojo megleno lahkotnostjo, medtem ko citrusne note igrajo svojo igrivo melodijo na brbončicah. Z mešanico hmeljev Styrian Dana in Styrian Dragon, ki ju dopolnjujeta Amarillo, Mosaic in Citra, to pivo resnično ponuja izkušnjo, ki bo vaše brbončice popeljala na čarobno potovanje. Vse to skupaj pa ustvari harmonijo okusov, ki se popolnoma ujema s trenutkom, ko nazdravljate v dobri družbi.

  • Still: NEW ENGLAND IPA
  • Alk:6,2%

CLEF PIVOVARNA

BeerCatcher, TEKTONIK GRACE 7
TEKTONIK-GRACE 7

Kot duh iz preteklosti se je spet pojavila, tokrat v vsej svoji veličini. Črna, močna in ljubka hkrati, Grace je postala sinonim za poželenje in nepozabne trenutke. Spreminjajoča se kot kameleon, vsako leto preseneti z novo podobo – le čarovnica bi lahko napovedala, kakšno presenečenje bo prinesla v prihodnosti!

Vendar se vrnimo nazaj v sedanjost – letos nas razvaja s svojo četrto izvedbo, ki je kot nalašč za hladnejše dni. Grace 7 se predstavlja kot sezonsko pivo, ki s svojim okusom in aromo stila Imperial Stout zagotavlja pravo razkošje za naše brbončice. Po šestih mesecih zorenja se v kozarcu razkrije bogata in večplastna arome, ki jih ustvarja deset različnih vrst sladu. Vsak kos tega mozaika prispeva k mogočnemu telesu piva Tektonik, ki vas bo navdušilo in pustilo nepozaben pečat na vaših brbončicah.

  • Stil: IMPERIAL STOUT
  • Alk: 6,2%

TEKTONIK

BeerCatcher, BEVOG SIDDHARTA
BEVOG-SIDDHARTA

Pivo Siddharta, plod sodelovanja med pivovarno Bevog in največjo slovensko glasbeno skupino, nas popelje na nepozabno glasbeno-pivsko avanturo. LEDENA je lager, ki je kot nalašč za vse prave fane Siddharte in ljubitelje vrhunskega piva. Skrbno ustvarjen z izključno slovenskimi hmelji in kakovostnim sladom iz Nemčije, LEDENA navdušuje s svojim svetlo zlato-rumenim videzom ter osvežujočim in subtilno sadnim okusom. Z umirjenimi 4,5 % alkohola je LEDENA popolno rockersko pivo, ki se nežno steka po grlu in nas ohladi na vsakem koncertu.

  • Stil: LAGER
  • Alk: 4,5%

BEVOG

BeerCatcher, KONA BREWING HANALEI
KONA BREWING-HANALEI

Na severni obali otoka Kauai se popolna polmesecna oblika Hanalei Baya stiska ob bujne, zelene gore, prekrite s slapovi, ki jih napaja topel tihotok Pacifika. To je Havaji vaših sanj. Z ladjico se spustite v mirne modre vode ob zgodovinskem pomolu in uživajte v ikoničnem pogledu na peščene plaže, majhno vasico Hanalei ter na goro Makana (znan tudi kot Bali Hai), ki se dviga nad vami. Ko veslate iz te uvale proti obali Na Pali ali gor po reki Hanalei, boste odkrili več naravnih čudes, ki jih lahko vidite le, ko plavate skozi vodo. Z soncem nad vami in vašimi težavami za vami, se lahko zgodi, da boste občutili, kako je ta kraj najbližje raju, kot ga boste kdaj dosegli.

  • Stil: IPA
  • Alk: 4,5%

KONA BREWING

BeerCatcher, RESERVOIR DOGS- CRAZY SISTER
RESERVOIR DOGS- CRAZY SISTER

Reservoir Dogs prinaša nore arome hmelja in sadja v slogu NEIPA, ki skriva dušo volka. Slovenski hmelj Styrian Wolf se predstavlja v polni moči, s sadnimi aromami zrelega tropskega sadja, citrusov in iglavcev. V ustih je sadno in svilnato. Noro dobro!

  • Stil: NEIPA
  • Alk: 7,0%

RESERVOIR DOGS

BeerCatcher,SIERRA NEVADA WILD LITTLE THINGS
SIERRA NEVADA-WILD LITTLE THINGS

Wild Little Things, osvežujoče lahko kislo pivo izpod spretnih rok pivovarjev pri Sierrini, razvaja brbončice z aromami guave, hibiskusa in jagod. Popolna mešanica okusov za popolno osvežitev.

  • Stil: SOUR ALE
  • Alk: 5,5%
BeerCatcher, Apres Rolling Down the Hill but Naked
LOBIK-APRES ROOLING DOWN THE HILL BUT NACKED

Apres Rolling Down the Hill but Naked je navdihujoča NEIPA iz Lobičeve pivovarne, ki združuje smučarski duh z modernim okusom. Z uporabo hmeljev Nectaron, Wolf Spectrum in Cryo Citra ustvarja osvežujočo mešanico za sodobnega pivca.

  • Stil: NEIPA
  • Alk: 6,5% 

LOBIK

BeerCatcher, WRCLW-PILS
WRCLW-PILS

Pils nemškega sloga je svetlejša in nekoliko bolj suha različica češkega pilsnerja. Za njegov edinstven vonj skrbijo nemške sorte hmelja, gojene v bavarski regiji Hallertau: grenkoba Taurus, ki doda močno in čisto grenkobo, ter aromatični hmelji Hersbrucker in Tettnanger. WRCLW pils tako dolguje svojemu osvežujočemu profilu in intenzivnemu zeliščno-cvetličnemu vonju.

  • Stil: PILS
  • Alk: 5,0%

Povej kaj si misliš

Shopping Cart
Ste 18+? Za ogled vsebin in nakup izdelkov na tej spletni strani morate biti polnoletni.