BeerCatcher Marec 2024

Paket piva meseca MARCA 2024

Februar prinaša 8 top piv iz 8 različnih kotičkov pivskega vesolja, prav za vas! Pozabite na mraz; z nami je čas za okusno avanturo. Od klasičnih do noro eksperimentalnih, naš izbor je tvoja vstopnica v svet neomejenih pivskih užitkov. Pridruži se nam na tem razburljivem potovanju in začutimo skupaj vrhunce okusa, ki te čakajo. 

Zdaj pa, akcija – piva čakajo!

MALI GRAD-PALE ALE BeerCatcher Marec 2024
MALI GRAD-PALE ALE

Pale Ale pivovarne Mali Grad je njihova začetna stvaritev in še vedno ostaja favorit med pivoljubi. To svetlo pivo s citrusno-sadnim karakterjem je rezultat uporabe značilnih aromatičnih hmeljev, kot so Cascade, Citra in Centennial. Suho hmeljenje (dry hopping) dodatno poudari njegovo svežino. Z alkoholno vsebnostjo 4,9% vol. je to pivo odlična izbira za spremljavo različnim jedem, od hamburgerjev in solat do mehiške kuhinje.

  • Still:PALE ALE
  • Alk:4,9%

MALI GRAD

RESET-SNOWBLIND BeerCatcher Marec 2024
RESET-SNOWBLIND

“Snowblind – Session IPA je lahka, a hkrati elegantno pitna nizkoalkoholna IPA, ki ne razočara. Arome in okusi grenivke, limone, mandarine in jagode prihajajo iz hmeljev CRYO Sabro in CRYO Centennial, ki vas bodo popeljali na kratek izlet nazaj v tropske kraje. To pivo postane še boljše ob spremljavi hard rock glasbe. Dajte mu priložnost in se prepričajte sami!”

  • Stil: SESSIOM IPA 
  • Alk: 3,6%

PIVOVARNA RESET

BREWDOG-WINGMAN BeerCatcher Marec 2024
BREWDOG-WINGMAN

Pivovarna BrewDog predstavlja Wingman, pivo s poudarkom na citrusnih, piškotnih in sadnih okusih. To je neukročena Session IPA, ki vas bo navdušila s svojo mehko kombinacijo tropskih sadežev, smolnatih not in osvežujočo citrusno aromo. Z alkoholno vsebnostjo 4,3% vol. je osvežilno, neskončno pitno in zagotovo odličen ‘partner v zložu’. Uživajte v tem gladkem in osvežujočem pivu!”

  • Stil: SESSION IPA 
  • Alk: 4,3%

BREWDOG

BREWWOOD-QUERCUS ALBA BeerCatcher Marec 2024
BREWWOOD-QUERCUS ALBA

Pivovarna BrewWood predstavlja pivo Quercus Alba, idealno za vse, ki ljubijo sadne arome, a ne marajo klasične grenkobe pale ale piv. To je sodoben ‘juicy’ pale ale, ki navdušuje z bogatimi citrusnimi in tropskimi sadnimi aromami. Pivo je izjemno pitno in bo zagotovo pridobilo naklonjenost tudi med ljubitelji klasičnih pale ale piv.u.

  • Stil: JUICY PALE ALE
  • Alk: 4,9%

BREWWOOD

NABOJ-MAC BeerCatcher Marec 2024
NABOJ-MAC

Pivovarna NABOJ predstavlja MAC, pivo z dušo, sestavljeno iz hmeljev Mosaic, Amarillo in Citra. Sprva zamišljen kot pale ale, a zaradi močnih karakteristik hmeljev nismo uspeli ukrotiti njegove intenzivnosti, zato smo mu nadeli krono. To je pivo za tiste, ki imajo radi konkretno in močno aromatično izkušnjo

  • Stil: IMPERIAL PALE ALE
  • Alk: 6,3%

NABOJ

KAJTIMAR-LUPO BeerCatcher Marec 2024
KAJTIMAR-LUPO

Pivovarna KAJTIMAR predstavlja LUPO, pivo zgornjega vrenja temno jantarne barve z intenzivno hmeljno aromo. Pivo s srednjim telesom odlikuje izrazit hmeljni značaj. Cvetlične in citrusne note okusa dopolnjujejo komaj zaznaven okus sladu. Zaključek je suh, z izraženo hmeljno grenkobo v pookusu.

  • Stil: SVETLI ALE
  • Alk: 5,0%
HALER-PIVO S KONOPLJO BeerCatcher Marec 2024
HALER-PIVO S KONOPLJO

Pivovarna HALER predstavlja svoje edinstveno pivo z konopljo, zeleno ležak z izrazito hmeljno in konopljino aromo. V aromi prevladujejo okusi po agrumih, ki jih prinaša hmelj dragon. Za dodatek grenčice v pivu skrbijo arome hmeljev savinjski golding in aurora iz Savinjske doline. V postopku hladnega hmeljenja smo uporabili hmelj dragon in konopljo, kar pri zaužitju tega zelenega ležaka ustvarja prijeten pookus v ustih.

  • Stil: PIVO S KONOPLJO
  • Alk: 5,0% 

HALER

THE GARDEN BREWERY-IPA BeerCatcher Marec 2024
THE GARDEN BREWERY-IPA

Pivovarna THE GARDEN BREWERY predstavlja svojo IPA, ki je pravo bogastvo arome in okusa. Za hmeljne note skrbijo izbrani hmelji Simcoe, Cascade, Azacca, Mandarina Bavaria in Zythos, medtem ko so za osnovo uporabljeni malti Maris Otter, Caramalt, Munich in Torrefied Wheat. Neipa kvas pa pripomore k polnemu in svežemu značaju piva. Ta IPA je prava paša za ljubitelje intenzivnih in kompleksnih pivskih izkušenj.

  • Stil: IPA
  • Alk: 6,0%
BeerCatcher Marec 2024 2

Povej kaj si misliš

Shopping Cart
Ste 18+? Za ogled vsebin in nakup izdelkov na tej spletni strani morate biti polnoletni.