Paket piva meseca FEBRUARJA 2024

Februar prinaša 8 top piv iz 8 različnih kotičkov pivskega vesolja, prav za vas! Pozabite na mraz; z nami je čas za okusno avanturo. Od klasičnih do noro eksperimentalnih, naš izbor je tvoja vstopnica v svet neomejenih pivskih užitkov. Pridruži se nam na tem razburljivem potovanju in začutimo skupaj vrhunce okusa, ki te čakajo. 

Zdaj pa, akcija – piva čakajo!

BeerCatcher VALJHUN BOŽJI BES
VALJHUN-BOŽJI BES

Božji bes! – nebeški svetli ale, ki s svojih 4,9% alkohola obljublja razsvetljenje na vsakem požirku. Kot svež veter v svetu piv, Božji bes! združuje samo najfiner sestavine za tisto pravo, osvežilno izkušnjo. Pričakuj uravnotežen ples citrusov na tvojem jeziku, ki se elegantno prepleta z okusom, vrednim češke pivske dediščine. Idealno za tiste trenutke, ko si želiš nekaj lahkotnega, a z izrazitim karakterjem. Odpri, nazdravi in pusti, da Božji bes! govori zate.

  • Still:PALE ALE
  • Alk:4,9%
  • IBU 21

Pivovarna Valjhun

BeerCatcher RESET BLURRY
RESET-BLURRY

Iz pivovarne Rest prihaja: Blurry – svetlo, motno in popolnoma očarljivo. Ta poln telesa nektar je kot poletje v kozarcu, z obilico hmeljnih not, ki vzbujajo spomine na zrelo breskev, sočno melono, osvežujočo grenivko, sladko nektarino in ščepec citrusov. Z zmerno alkoholnostjo in sadno svežino, ki se prepleta z nežno grenkobo, Blurry prinaša definicijo pitnosti na povsem nov nivo. Njegova mehkoba in subtilna grenkoba nežno očistita vaše brbončice, vas povabita k zaprtju oči in vas odpeljeta na izlet v tropične kraje. Pustite, da vas Blurry zamegli vsakdan in vas popelje v svet brezskrbnih užitkov.

  • Stil: HAZY PALE ALE
  • Alk: 5,4%

PIVOVARNA RESET

BeerCatcher CLEF CHOCOLATE VANILLA STOUT
CLEF-CHOCOLATE VANILLA STOUT

Od pivovarne Clef prihaja: Chocolate Vanilla Stout – mračna skušnjava, ki v svojem temnem objemu skriva edinstveno zgodbo okusov. Ta stout je kot drzni ples v temi, kjer se moč in robustnost tradicionalnega stouta prepletata s čutno sladkostjo čokolade in zapeljivo nežnostjo vanilije. Vsak požirek je obljuba nepozabne avanture, ki ljubiteljem močnih, a sočasno sladkih piv, nudi izkušnjo, kot je še niso doživeli. Chocolate Vanilla Stout je vaša vstopnica v svet, kjer se nasprotja ne le srečajo, ampak se združijo v popolno harmonijo okusov. Pustite se zapeljati tej sladki temi.

  • Stil: STOUT  
  • Alk: 5,6%

PIVOVARNA CLEF

BeerCatcher VARUH DANILO
VARUH-DANILO

Za umetnike duha in čustvene raziskovalce prihaja: Varuh Danilo. Pivo, ki ni le pijača, ampak himna kulturi, ustvarjalnosti in neizmerni strasti do življenja. Po dolgem dnevu ustvarjanja, ko se umiri prah in orodja počivajo, Varuh Danilo vabi k druženju ob zvokih dobre glasbe, v krogu prijateljev, ki cenijo vsak trenutek. Z minimalno grenkobo in živahno visoko vsebnostjo CO2, ta pivo ponuja intenzivne note sladkosti in karamela, ki se nežno prepletajo z rahlim občutkom začinjenosti. Kot srce ljudstva, ki ga umetnost ohranja pri življenju, Varuh Danilo ponuja tolažbo in navdih v vsakem požirku. Pridružite se nam v toastu za kulturo, prijateljstvo in neustavljivo željo po ustvarjanju.

  • Stil: BELGIAN BRUNE ALE 
  • Alk: 6,8%

PIVOVARNA VARUH 

BeerCatcher ADVOCATUS KRIŽNOGORC
ADVOCATUS-KRIŽNOGORC

Iz srca pivovarne Advocatus, ekskluzivno za Gostilno pri Boštjanu: Križnogorc, pivo, ki je več kot le pijača – je simbol gostoljubnosti in tradicije. Kot hišno pivo je Križnogorc zasnovan, da dopolnjuje edinstven karakter in kulinariko, ki jo ponuja Gostilna pri Boštjanu. Ta skrbno varovana skrivnost se ponaša z bogatim, polnim okusom, ki se skladno ujema z vsakim obrokom in priložnostjo. Njegova posebnost izvira iz predanosti in strasti pivovarne Advocatus do ustvarjanja piva, ki je več kot le spremljava k jedi – je del izkušnje, ki bogati dušo in zbližuje ljudi. Križnogorc ni le pivo, je ključ do pristne izkušnje, ki jo Gostilna pri Boštjanu obljublja vsakemu gostu..

  • Stil: LAGER
  • Alk: 4,9%

ADVOCATUS

Gostilna pri Boštjanu

 

 

BeerCatcher FRIZI BEER KRAMPUS
FRIZI BEER-KRAMPUS

V čarobnem času božičnih praznikov, ko zrak prežemajo vonjave medenjakov, cimeta in topline, prihaja iz pivovarne Frizi Beer ekskluzivna zimska poslastica – Krampus. To božično pivo je prava praznična simfonija okusov, ki v sebi skriva sladkobo kostanjevega medu, zapeljive note božičnih začimb in dotik vanilije, ustvarjajoč občutek, kot da bi se medenjaki stopili v vaših ustih.

Na voljo samo v najhladnejših mesecih, od novembra do februarja, Krampus prinaša toplino in radost v hladne zimske dni. Vsak požirek je kot objem dobrih mož in njihovih temnih spremljevalcev, ki v tem prazničnem času obiščejo naše domove. Če tradicionalno uživamo v božičnih dobrotah, kot je parkelj, zakaj ne bi pivoljubi svoje brbončice razvajali s čarobnim božičnim pivom Krampus? Pustite, da vas ta edinstvena zimska kreacija popelje na nepozabno potovanje skozi okuse in vonjave, ki so značilne za najlepši čas leta.

  • Stil: Božično pivo
  • Alk: 6,1%
BeerCatcher MAISTER BREWERY VEGA
MAISTER BREWERY-VEGA

V čast legendarnemu Baronu Juriju Vegi, mojstru matematike in fizike, Maister Brewery predstavlja Vega – pivo, ki je tako vsestransko in natančno kot njegov imenjak. Baron Vega, ki je s svojim znanjem osvetljeval poti neodkritega, je navdih za to lahkotno in osvežujoče pivo, katerega formula je skrbno dovršena in enostavna, a vendar ponovljiva do popolnosti.

Vega je več kot le pivo; je poklon natančnosti in predanosti, značilnosti, ki so vodile barona skozi njegovo impresivno kariero. Vsak požirek tega piva je kot potovanje skozi čas, kjer se prepletata znanost in umetnost pivovarstva, kar rezultira v popolno uravnoteženosti okusov, ki so jih zasledovali že v dobi razsvetljenstva.

Tako kot je Baron Vega vedno stremel k natančnim rezultatom, tako tudi Vega pivo zagotavlja dosledno izkušnjo užitka v vsakem kozarcu. To pivo ni samo poklon enemu izmed največjih umov naše zgodovine; je praznovanje večnosti znanosti in umetnosti, združenih v harmoniji okusov, ki so primerni za vsako priložnost.

  • Stil: PALE ALE
  • Alk: 4,7% 

MAISTER BREWERY

BeerCatcher FIRST CHOP IPA
FIRST CHOP-IPA

Predstavljamo vam IPA – super sočno pivo v slogu East Coast, ki se ponaša z meglenim videzom in bogato hmeljno aromo. Ta IPA je prava eksplozija okusov breskve in koščičastega sadja, ki bo v vsakem požirku razvajala vaše brbončice. Kot vsa naša piva, je tudi IPA brez glutena in vegansko, kar pomeni, da lahko v njegovih izjemnih okusih uživa prav vsak.

IPA iz First Chop je več kot le pivo; je izraz naše predanosti kakovosti, okusu in vključevanju. S svojo gladko teksturo in zapeljivimi sadnimi notami je ta IPA popolna izbira za ljubitelje piva, ki iščejo nekaj svežega, drugačnega in vznemirljivega. Ne glede na to, ali uživate v mirnem večeru doma ali se družite s prijatelji, bo naša IPA zagotovo postala vaša nova najljubša.

  • Stil: JUICY IPA
  • Alk: 5,0%
BeerCatcher Februar 24

Povej kaj si misliš

Shopping Cart
Ste 18+? Za ogled vsebin in nakup izdelkov na tej spletni strani morate biti polnoletni.