BeerCatcher Januar 2024

Paket piva meseca JANUARJA 2024

Dobrodošli v zimsko čarobnost s paketom Beer Catcher za mesec januar! V tem mrzlem mesecu vas vabimo na pivsko raziskovanje, polno topline in bogatih okusov, ki vas bodo popeljali skozi zimsko pravljico. Vsak požirek je kot sprehod po snežno prekritih gozdovih, kjer se zdi čas ustavljen in vsak trenutek je poln prijetnih presenečenj.

Odkrijte edinstvena zimska piva, ki jih prinaša paket Beer Catcher. Vsak od teh osmih piv je kot majhen košček zimskega neba, ki vas bo ogrel in razvajal s svojimi izbranimi okusi. Uživajte v toplini začimb, ki se prelivajo skozi vsak požirek, in odkrijte bogastvo arom, ki vas bo prevzelo in očaralo.

Paket Beer Catcher za mesec januar je več kot le izbor piv – je izkušnja, ki združuje toplino zime s kakovostjo vrhunskih piv. Ne odlašajte in se prepustite čarobnosti zimskega pivskega raziskovanja s paketom Beer Catcher, ki bo vaše zimske večere napolnil s toplino in veseljem.

Skrivamo vam vrhunska piva – kliknite in odkrijte jih!

 

LOBIK 0MANGO BANGO Beer Catcher
LOBIK-MANGO BANGO

V svetu Lobikove domišljije se odpira vrata do popolnoma nove dimenzije okusov s Pivom Mango Bango. Kot čarobna pijača v decembrskem času, ta izjemna motna IPA, poimenovana Mango Bango, vam ponuja osvežujočo doživetje, kjer se prepletajo eksotična strast mango sadja in osupljive citrusno-sadne note vrhunskih hmeljev.

Pivovarna Lobik, ustanoviteljica te kulinarične eksplozije, predstavlja pravo mojstrovino v svetu pivske umetnosti. Vsak požirek vas popelje na potovanje po aromatičnih pokrajinah, kjer sočnost manga plesketa z neustavljivimi valovi hmeljev, ustvarjajoč pravo simfonijo okusov, ki presega zgolj pivo.

Mango Bango ni le pijača, temveč doživetje za vaše brbončice, ki se odvija v skritih kotičkih domišljije. Ta pivski dragulj, obogaten z edinstvenim karakterjem, je vaš vabilo k raziskovanju neznanega. V steklenici je ujet trenutek, ki vas popelje daleč stran od vsakdanje monotonije. Pustite se presenetiti in se prepustite čarom Mango Bango – pivskega čudeža, ki bo vaša nepozabna spremljava skozi decembrske dni.

  • Stil: SADNO PIVO
  • Alk: 6,5%

LOBIK

BeerCatcher LOO-BLAH-NAH-LAGER
LOO-BLAH-NAH-LAGER

Vstopite v svet izjemnega pivovarstva z Lagrom Loo Blah Nah iz pivovarne, kjer se ustvarjalnost sreča s tradicijo. Ta dunajski ležak, s svojo globoko jantarno barvo, pričara nepozabno pivsko doživetje, ki bo zadovoljilo tudi najzahtevnejše pivske sladokusce.

Imenovan tudi “Naš ležak,” ta Vienna Lager preseneti že na prvi pogled. Zaznavamo kruhaste medene note, ki se prepletajo v omamni arome, pri čemer je vsak vonj predznanilec nečesa posebnega. Okus piva je prava paleta užitkov, uravnotežen in poln, pri čemer karamelna notranjost zaziba vaše brbončice v prijetno harmonijo okusov.

Ta dunajski ležak nosi v sebi tudi pečat Slovenije, saj se ponaša s subtilnim sadno-pikantnim značajem, ki mu ga podarita slovenska hmelja Styrian Dragon in Celeia. Ti dodata pivu dodatno dimenzijo, ki ga postavlja v sam vrh vrhunskih okusnih doživetij.

S 4,6% alkoholno vsebnostjo, Lagro Loo Blah Nah ni le pivo, temveč pravo umetniško delo v steklenici. Vsak požirek je potovanje skozi sloje okusov, ki se razvijajo v popolno simfonijo. Prepustite se tej pivski mojstrovini, ki bo vaše čute popeljala v višave izjemnega užitka.

  • Stil: LAGER
  • Alk: 4,6%

LOO-BLAH-NAH

BeerCatcher ROOSTER-IMPERIAL STOUT
ROOSTER-IMPERIAL STOUT

Vstopite v dom roosterjeve kreativnosti z Imperial Stoutom, mojstrovino z imenom Rooster. Ta temni velikan, krepke 8% alkoholne vsebnosti, se ponosno predstavlja kot izjemno močan predstavnik stila Imperial Stout. Globoka, skorajda neprozorna barva tega piva vam že na prvi pogled napoveduje izjemno pivsko doživetje.

Okus Rooster Imperial Stouta se rodi iz strastnega kovačenja temnih malt, ki ustvarjajo bogato paleto okusov. Njegova kompleksnost se izraža v kombinaciji intenzivnih kavno-čokoladnih tonov, ki pleso po vašem jeziku, pri tem pa se nežno dotikajo vaniljevih not. Vsak požirek je kot potovanje skozi razsežnosti temnih užitkov, kjer se močno telo piva spretno prepleta z nežno sladkostjo.

S tem Imperial Stoutom Rooster ne sledi le klasičnim smernicam, temveč presega pričakovanja z dodano dimenzijo. V tehnično dovršeni pivovarski mojstrovini se odraža tudi domišljija, saj je bil ustvarjen z edinstvenim postopkom, ki mu daje izrazito značaj.

Pazite se, ko stopite v svet Rooster Imperial Stouta, saj vas bo ta kulinarični mojstrovini popeljal skozi izjemno raznolikost okusov, ki se združujejo v vrhunsko doživetje. To ni le pivo; to je umetniško delo, ki poudarja kakovost in strast pivovarne Rooster.

  • Stil: IMPERIAL STOUT
  • Alk: 8,0%

PIVOVARNA ROOSTER

BeerCatcher PELICON-OUT of CHINA
PELICON-OUT of CHINA

Vstopi v svet Pivovarne Pelicon in odkrij njihovo najnovejšo kreacijo – Out of China. Pivovarna Pelicon s ponosom predstavlja to pristno domiselno pivovarsko mojstrovino, imenovano po našem ljubem kraju Ajdovščina. Ob obisku naših krajev se nasmehni in se spomni, da prihajamo iz “Out of China.”

To izjemno rdeče pivo, s hmeljnimi notami slovenskega hmelja, je plod ustvarjalnosti in strasti pivovarne Pelicon. Okusi tri različne dišavne hmelje, ki so še nedavno krasili le slovenske zemlje, ter doživi bogato paleto okusov kruha in karamele, ki ju prinašajo različni sladovi. Z 4,5% alkoholne vsebnosti in dodatkom ovsenih kosmičev, Out of China navdušuje s svojo lahkotnostjo, obenem pa ohranja polnost in svilnato teksturo.

Pivovarna Pelicon je s tem pivom želela ustvariti enostaven in lahek zvarek, ki bo prepričal tako netipične pivce kot tudi zaprisežene tradicionaliste. Po vseh letih postaja Out of China moderna kraft klasika, ki jo rad spije tudi najbolj zahteven pivoljub. Opazuj, kako se Out of China razvija v osebno pivsko doživetje, saj te popelje skozi svet zgornje fermentacije, značilne za piva tipa ale, s temperaturami od 15 do 25 stopinj. To ni le pivo, temveč resnična osebna pivska avantura, ki jo ustvarja Pivovarna Pelicon.

  • Stil: HOPPY RED ALE
  • Alk: 4,5%

PELICON 

BeerCatcher GREEEN GOLD BREWING-ADRIATIC WOLF
GREEEN GOLD BREWING-ADRIATIC WOLF

Vstopite v svet Green Gold Brewing in odkrijte njihov ekskluzivni izdelek, Adriatic Wolf – megleno bleščeče pale ale, ki je plod vrhunskega sodelovanja z italijansko pivovarno Jhon Brewing in hrvaško Maskeron. Ta edinstvena stvaritev prinaša svež veter v pivsko pokrajino, zaznamovan s prvim uporabom inovativnih hmeljevih olj SPECTRUM, ustvarjenih s strani priznanih nemških strokovnjakov iz Baarth Haas.

SPECTRUM, pridobljen iz hmelja Styrian Wolf, se izkaže kot ključni igralec v ojačanju arome hmelja, kar še posebej izstopa pri pivu Adriatic Wolf. To pivo, s svojim megleno zlatim odtenkom, prinaša polno telo z izrazito sadno noto breskve, ki zapelje vaše brbončice. Z 5,5% alkoholne vsebnosti, Adriatic Wolf združuje moč in harmonijo okusov, ki jih prepoznate kot vrhunsko pivovarsko doživetje.

Green Gold Brewing se s tem pivom ponaša ne le s kreativnostjo, temveč tudi z inovacijo, ki odpira nova vrata v svet pivskega užitka. Povabite svoje čute na popotovanje z Adriatic Wolf, kjer se spojijo okusi treh držav, ustvarjajoč nepozabno zgodbo o sodelovanju in izjemnosti.

  • Stil: HAZY PALE ALE
  • Alk: 4,2%

GREEN GOLD BREWING

BeerCatcher BREWDOG-ELVIS JUICE
BREWDOG-ELVIS JUICE

Dobrodošli v osupljivem pivovarskem svetu BrewDoga, kjer se z mešanico domiselnosti in strasti ustvarja eno najnovejših mojstrovin – Elvis Juice. Ta Ameriška IPA je kot glasba za vaše brbončice, saj združuje trpek rob z osvežujočo sadno eksplozijo, ki bo vaše zaznavanje citrusov potisnila do krajnosti in nato znova nazaj.

V jedru Elvis Juice najdete sladni temelj iz karamel maltne sladine, ki podpira polnoobremenjen napad citrusov. Kisel, grenak okus grenivke se odraža v vsakem požirku, ustvarjajoč pravo kulinarično potovanje skozi svet citrusov. Intenzivna aroma hmeljev, ki se zlagajo na vrhu, še dodatno poudarja to osvežujočo simfonijo okusov.

Ta IPA ni le pivo; je izkušnja, ki jo poganjajo valovi razbijajočega bora, sočnih tonov pomaranče in osvežujoče grenivke. Celo v najmanjšem požirku boste začutili bogastvo okusov, ki se prelivajo skozi vaše brbončice. Elvis Juice ni le pivo – je glasbeni koncert citrusov, ki osvaja s svojo edinstveno kombinacijo in inovativnostjo.

S skrbno uravnoteženimi igranjem s kislostjo, grenkobo in sadnostjo, Elvis Juice predstavlja pustolovščino, ki jo boste radi doživeli znova in znova. Z igrivim in dolgotrajnim finišem, ki se ne ustavi, je to pivo, ki vam bo ostalo v spominu kot nepozaben okusni spektakel, ki ga ustvarja BrewDog.

  • Stil: IPA
  • Alk: 6,5%
BeerCatcher SIERRA NEVADA-TROPICAL LITTLE THING
SIERRA NEVADA-TROPICAL LITTLE THING

Vstopite v sončni svet Sierra Nevada s pivom Tropical Little Thing, vašim vabilom na megleni otoški oddih, kjer se čas upočasni in okus prebudi v sočnih aromah in bogatih okusih manga, papaje ter marakuje. To pivovarsko mojstrovino je navdihnila eksotična pokrajina, zasnovana za vse, ki želijo pobegniti pred vsakdanjim vrvežem.

Opustite kopno in se potopite v to tropsko doživetje, ki se razvija kot neustavljiv val svežine. Tropical Little Thing je meglena IPA, ki vas popelje na okusno popotovanje, polno sladkih not in arom, ki vam pričarajo vtis rajskih sadežev. Ta pustolovščina v kozarcu je kot oddih na sončni obali, kjer vas obkrožajo sočne vibracije tropskega raja.

Z vsakim požirkom se predajte užitkom sočnih okusov, ki vas popeljejo daleč stran od vsakdanjega hitenja. Uživajte v Tropical Little Thing, preden vas očara naslednja meglena IPA v vrsti. To ni le pivo, temveč potovanje skozi aromatične otoške sanje, ki vam jih ponuja Sierra Nevada.

  • Stil: IPA
  • Alk: 7,0% 

SIERRA NEVADA

BeerCatcher, KAPUŠIN-BEER'OKRANJEC
KAPUŠIN-BEER'OKRANJEC

Vstopite v okusen svet pivovarne Kapušin s pivom Beer’okranjec – popolnoma naravnim izdelkom, ki se ponaša s tradicijo in kakovostjo. Ta pivski dragulj je plod domačega izvora, hranjen v okolju prijazni embalaži, ki je primerna za recikliranje, kar kaže na zavezanost trajnostnemu pristopu.

Pivo Beer’okranjec nosi v sebi bogato paleto sestavin, ki deloma izvirajo iz lastne pridelave, kar še dodatno poudarja lokalni pridih. To je več kot pivo – je izkušnja, ki združuje strast do vrhunskih sestavin s posebnim poudarkom na kakovosti.

Kapušin, kot kraft pivovarna, izžareva inovativnost in ljubezen do pivske umetnosti. Njihovo pivo Beer’okranjec ni omejeno le na določeno sezono, ampak je na voljo skozi vse leto. Lahko ga uživate tako iz steklenic kot točenega iz sodčkov, kar omogoča raznoliko doživetje za vse ljubitelje kakovostnega piva.

Pustite se popeljati skozi okuse Beer’okranjca, kjer se prepletajo lokalna zgodba, naravni izvor in strast do vrhunskega piva. To je več kot le pivovarski izdelek – je izraz lokalne kreativnosti in trdo delo pivovarne Kapušin

  • Stil: CREAM ALE
  • Alk: 4,7%
BeerCatcher januar 2024

Povej kaj si misliš

Shopping Cart
Ste 18+? Za ogled vsebin in nakup izdelkov na tej spletni strani morate biti polnoletni.