Paket piva meseca DECEMBRA 2023

Spoštovani ljubitelji piva,

Z navdušenjem vas vabimo, da zakorakate v novo leto s svežimi in osupljivimi okusi, ki jih prinašajo nova piva v naši ponudbi. Odločili smo se, da vam predstavimo izjemno paletno raznolikost okusov, ki bo zadovoljila še najzahtevnejše brbončice. Vsako pivo nosi svojo zgodbo, in vsaka steklenica predstavlja vrhunsko obrt in strast naših vrhunskih pivovarjev.

Prihajajoči meseci bodo polni presenečenj in edinstvenih okusnih doživetij. Z veseljem predstavljamo osem vrhunskih piv, ki bodo zagotovo popestrila vaše pivske trenutke. Vsako pivo je skrbno izbrano in pripravljeno, da vam prinese svežino, kakovost in nepozabno doživetje.

Odkrijte nove okuse in se prepustite popotovanju skozi paleto pivske ustvarjalnosti. Začutite strast v vsakem požirku, saj smo prepričani, da bodo nova piva postala nepogrešljiv del vašega pivskega raziskovanja.

Naj bo leto, ki prihaja, polno radosti, izjemnih okusov in presenečenj.

BeerCatcher Lobik Cold Plunge
LOBIK-COLD PLUNGE

Dobrodošli v hladno osvežujočem svetu inovacij! Pivo, ki ga predstavljamo v decembru, je sveža kreacija izpod rok pivovarne Lobik. “Cold Plunge IPA” je novo čudo Lobikove druščine, posebno zasnovano za tiste, ki cenijo edinstven okus in odličnost.

Ta IPA navdušuje s svojo edinstveno zasnovo, saj vključuje dve vrsti CRYO hmelja – Cryo Idaho in Cryo Citra. Rezultat je osupljiv okus, ki presega pričakovanja ljubiteljev piva. Hladna invazija svežine, ki jo prinaša Cold Plunge IPA, je kot nalašč za trenutke, ko nas zima obda s svojo svežino.

Okus te pijače se odlikuje z bogatimi notami citrusov in izrazitim karakterjem, ki ga prinaša uporaba CRYO hmeljev. Prijetno srednje telesno pivo s 6,5% alkoholne stopnje ponuja odlično ravnotežje med grenkobo in aromatičnostjo.

Pridružite se Lobikovi druščini in se potopite v zimsko dogodivščino s Cold Plunge IPA. Vsak požirek je kot hladna kopel svežine, ki vas bo spremljala skozi zimske dni. Ne zamudite te edinstvene pivovarske mojstrovine, ki se odlično poda tudi hladnejšim temperaturam.

  • Stil: COLD IPA
  • Alk: 6,5 %

LOBIK

BeerCatcher Riokon X-MAS
RIKON X-MAS

Dobrodošli v čarobnem svetu zimskega razkošja z Rikonovim posebnim božičnim pivom – X-Mas Porter. Pivovarna Rikon iz Maribora predstavlja to izjemno zimsko pijačo, ki združuje tople arome božičnih začimb s prefinjenim okusom porterja.

Božični Rikon nas popelje skozi praznično doživetje že s prvimi vzdihljaji. Bogata čokoladna nota v aromi se prepleta z vonjem janeževe zvezde, cimeta, klinčkov in vanilije, kar ustvarja pravo praznično vzdušje. Temno bež obarvana glava začasno zastre popolnoma črno telo tega zimskega porta.

V požirku nas najprej prevzame nežna grenkoba, ki jo spremlja rahel pražen občutek. Zeliščno-začinjeni vtis nato prevzame okus, ki se razvije v daljši pookus. X-Mas je nekoliko lahkotnejšega telesa, brez občutnega značaja alkohola, kar ga naredi prijetnega za uživanje v hladnejših dneh.

Odkrijte praznično magijo z Rikon X-Mas Porterjem – pivom, ki bo vaše zimske trenutke napolnilo s toplino in prazničnim veseljem. Pivo, ki ne le očara s svojim okusom, ampak tudi pričara pravo božično vzdušje v vsakem požirku.

  • Stil: PORTER
  • Alk: 6,0%

RIKON FB

BeerCatcher Reset EXTRA
RESET-EXTRA

Predstavljamo vam izjemno temno in bogato pivo, ki vas bo navdušilo že s svojim vonjem. “REST Extra” je Irish Extra Stout, ki izvira iz pivovarne RESET.

S tem izjemnim pivom boste doživeli pravo senzorično popotovanje že ob prvem vdihu. Vonj piva vas bo pozdravil s kompleksnimi aromami pražene kave, čokolade, kakava, nežne vanilije in karamelnih not. Vse te dišave se prefinjeno prenesejo tudi v okus, ki vas prevzame ob vsakem požirku.

Ko Extra polzi po grlu, začutite delikaten cvetlični pridih slovenskega hmelja Aurore in grenkobo hmelja Magnum. Ta subtilna kombinacija zagotavlja suh požirek, ki elegantno uravnovesi sladno sladkobo in značilno praženost, ki jo pričakujemo od tradicionalnega irskega stila piva. Z 5,6% alkoholne stopnje je to pivo odlična izbira za vse ljubitelje temnih in polnih okusov.

Odkrijte mojstrstvo pivovarne RESET v vsakem požirku Extra Irish Extra Stout-a. Pustite, da vas popeljejo v svet izjemnih okusov in arom, ki jih prinaša to izredno kakovostno pivo.

  • Stil: IRISH EXTRA STOUT
  • Alk: 5,6%

RESET

BeerCatcher Hudo Pivo IPA
HUDO PIVO-IPA

Dobrodošli v svet osupljivih okusov, kjer se rodi izjemno pivo – “Hudo Pivo IPA” iz pivovarne Hudo Pivo.

“Hudo Pivo IPA” je izrazito polno pivo z močnim značajem, ki bo navdušilo ljubitelje IPA-stila. S 6,0% alkohola ta napitek očara s svojo močjo in kompleksnostjo.

Vonj že na začetku razkriva bogatost cvetličnih in sadnih tonov, ki jih prinašajo ameriški hmelji. V okusu prevladujejo močan okus in izrazita aroma, ki sta značilna za vrhunske IPA-je. To pivo ni le pijača, temveč izkušnja, ki vas bo popeljala skozi globine močnega okusa in raznolikosti vonjev.

“Hudo Pivo IPA” je odlična izbira za tiste, ki si želijo poglobljene in intenzivne pivske užitke. Prepustite se harmoniji cvetličnih in sadnih tonov ter doživite izjemno pivsko doživetje, ki ga ponuja Hudo Pivo.

  • Stil: IPA
  • Alk: 6,0%

HUDO PIVO FB

BeerCatcher Zajc Sešn IPA
ZAJC-SAŠN IPA -2-

Predstavljamo vam “Sešn IPA” – posebno stvaritev pivovarne Zajc iz Idrijsko-Cerkljanske regije. Zajc je začel svojo kraft pot z idejo, da ustvari piva, ki bodo privlačna tudi tistim, ki še niso vajeni bolj kompleksnih okusov. Sešn je prav takšen primer – lahkoten, a vseeno polnokrven, znamenje pristopa, ki bo zadovoljil tudi začetnike na pivskem področju.

Majhen zajček Sešn se skriva pod bujno belo glavo, ki počasi popušča in razkriva pivo. Z jantarnim odtenkom in lahko motnikavim telesom vas že vizualno pripravi na svežino, ki jo ponuja. Aroma je prepojena z hmeljnimi notami, ki vzbudijo sladko sadnost breskev, dopolnjeno z domačo noto drugega sadja, podkrepljeno s parfumastim, cvetličnim pridihom.

V požirku Sešn prinaša srednjo hmeljno grenkobo, ki se izraža s klasično travnato noto, ne pa sadno. Pookus se ponaša z suhim značajem in prijetno ostankom grenkobe v ustih. Zajc Sešn IPA predstavlja pravi, sodoben IPA značaj, ki je bil nekoliko umirjen in obogaten s klasičnimi elementi. Osvežujoča sadna aroma, klasična grenkoba in lahko telo združujejo moči v tem pivu z nizko stopnjo alkohola, ki ne presega 3%.

Sešn IPA je odlična izbira za tiste, ki želijo odkriti svet IPA-jev na lahkoten in prijazen način. Pridružite se zajčku Sešnu in uživajte v edinstvenem okusu, ki ga prinaša pivovarna Zajc.

  • Stil: IPA 
  • Alk: 3,0%

ZAJC FB

BeerCatcher Kralj DON'T MASH WITH ME
KRALJ-DON'T MASH WITH ME

Pivovarna Kralj se odločno podaja po kreativni poti kraftovskega pivovarstva s pivom, ki bo zadovoljilo ljubitelje izjemnih okusov – “Don’t Mash With Me.” To izredno pivo predstavlja kavni stout s soljo in karamelo, resnično poslastico za prefinjene okuse pivoljubcev.

Pivo se ponaša s srednje veliko kremasto glavo, ki ustvari pokrov nad globoko črnim pivom. Aroma razkriva bogastvo s sladkimi toni rahlo praženega kavnega zrna, kapučina, smetane, in subtilnih vonjev vanilije, čokolade, oreščkov ter zapeljive karamelne note. Te sestavine skupaj ustvarjajo vabljivo in kompleksno kombinacijo že pri prvem vzdihu.

Okus nadaljuje z izrazito simfonijo okusov – blago pražen začetek, ki se stopi v srednjo grenkobo, nato pa karamelno sladkost s prijetnim sladkim pookusom. Ta vrhunski stout z nežnim telesom očara z izjemno zanimivostjo lastnosti, ki skupaj ustvarjajo privlačno harmonijo. Kavni karakter je prisoten, a nevsiljiv, kar omogoča, da uživajo tudi tisti, ki niso strastni ljubitelji kave. Poleg tega bo s svojim pivskim sladkim značajem odlična alternativa pravi sladici.

“Don’t Mash With Me” s svojo subtilno kombinacijo kave, soli in karamelnih not ponuja nepozabno doživetje za vaše brbončice. Pustite, da vas Kralj popelje skozi vrhunsko in edinstveno pivovarsko izkušnjo.

  • Stil: COFFEE STOUT 
  • Alk: 7,7%
BeerCatcher Reservoir Dogs GOSE CRUX
RESERVOIR DOGS-CRUX GOSE

Pridružite se nam na osvežilnem potovanju v svet tropskih okusov s pivom Crux iz pivovarne Reservoir Dogs. Ta izjemna sadna gose združuje svežino klasičnega piva gose z bogatimi aromami tropskega sadja, zlasti manga in pasionke.

Crux, ki pomeni Južni Križ, predstavlja pravo tropsko sadno bombo, ki je rezultat dodajanja obilnih količin mangovega in pasijonkinega sadja. Ta eksotična kombinacija je ustvarila edinstveno pivsko doživetje, ki bo vodilo vaše brbončice na osvežilno potovanje v tropske kraje.

Pivo Crux vas bo očaralo z značilno lahkotnostjo gose, ki je obogatena s sladkostjo manga in strastjo pasijonke. Aroma piva nosi tropske note, ki spominjajo na sončne dni na plaži, medtem ko se okus razvija v pravo eksplozijo sadnih okusov. Z vsakim požirkom boste uživali v sočnosti mangovega in pasijonkinega sadja, ki vam bosta pričarala pristno tropsko izkušnjo.

Crux  je odlična izbira za ljubitelje sadnih piv in tiste, ki si želijo okusiti svežino tropskih sadežev v pivski obliki. Pustite, da vas to osvežujoče pivo popelje daleč stran na sanjsko tropsko potovanje kar v udobju vašega doma.

  • Stil: GOSE
  • Alk: 5,0%
BeerCatcher Bevog BUZZ
BEVOG-BUZZ

Pozdravite našega najnovejšega junaka, Buzz-a iz pivovarne Bevog! To izjemno sočno pivo iz redne linije vas bo nedvomno navdušilo z velikim hmeljnim nasmeškom in vam pustilo željo po še! Buzz je hazy IPA, ki združuje vrhunske sestavine za pristno pivsko doživetje.

Buzz je ustvarjen z ogromno, dvojno dry hop adicijo sodobnih hmeljev Strata in Idaho7, obogatenih s ščepcem mogočnega Chinooka. Ta harmonična kombinacija ustvari izjemno bogat okus, kjer se prepletajo note manga, ananasa, ličija ter drugih tropskih sadežev, obogatenih z breskvijo in subtilnimi citrusnimi aromami.

Hmelj v Buzz-u je podprt z vrhunsko mešanico najboljših sladov, ovsa in pšenice, kar ustvarja izjemno svilnato in sočno hazy IPA. Vse sestavine so skrbno uravnotežene, zagotavljajoč tradicionalno pitnost, ki je že značilna za Bevogova piva. Aloha!

Buzz je popolna izbira za ljubitelje nežno oblaženih, a bogatih pivskih okusov. Pustite se zapeljati v svet tropskih arom in uživajte v popolni harmoniji okusov, ki jih ponuja Bevog Buzz.

  • Stil: HAZY IPA
  • Alk: 5,7%
BeerCatcher December 2023

Povej kaj si misliš

Shopping Cart
Ste 18+? Za ogled vsebin in nakup izdelkov na tej spletni strani morate biti polnoletni.