BeerCatcher September 2023

Paket piva meseca SEPTEMBRA 2023

Pozdravljeni spoštovani ljubitelji piva,

Septembra, ko narava prehaja v jesensko obdobje, se veselimo raznolikosti in topline, ki jo prinaša ta čaroben mesec. V tem obdobju, ko dnevi postajajo krajši, se ob večerih radi zadržujemo v udobnem ambientu in uživamo v okusih, ki nas popeljejo na posebno potovanje. Zato smo za vas pripravili še eno nepozabno pivsko izkušnjo, ki bo popestrila vaše septembrske trenutke.

V tej mesecu posvečeni škatli ste našli osem čudovitih piv, vsako z unikatnim značajem in okusom. Vsako pivo nosi v sebi delček zgodbe pivovarjev, ki so z ljubeznijo in strastjo ustvarili to izjemno pijačo. Pri vsaki pivovarni smo se potrudili, da smo izbrali pivo, ki vam bo razširilo obzorja in ponudilo resnično izjemno izkušnjo okusov.

Veseli nas tudi, da smo v tej škatli prvič vključili pivovarno Volk Turjaški, ki nas je s svojimi edinstvenimi okusi popolnoma navdušila. Njihova strast in inovativnost se odražata v vsakem požirku, in prepričani smo, da vas bodo njihova piva navdušila prav tako kot nas.

Vabimo vas, da skupaj z nami odkrivate, raziskujete in uživate v bogatem svetu pivske kulture, ki nas obdaja. Predlagamo, da si vzamete čas, da preberete opise vsakega piva in se poglobite v njihove zgodbe, saj boste tako lahko še bolj cenili vse nianse okusov.

Hvala, ker ste del naše strastne pivske skupnosti, in skupaj bomo preživeli čudovit september ob okusnih pivih.

Če pa še nisi pa vabljen v našo trgovino!

Na zdravje!

BeerCatcher Vizir Maximus
VIZIR-MAXIMUS

Dobrodošli v svetu, kjer moč sreča okus, in kjer čisto vsak požirek ponudi pravo pivsko avanturo. Predstavljamo vam “Maximus” iz pivovarne Vizir – pivo, ki bi lahko z lahkoto osvojilo naslov mojstra borilnih veščin, če bi le imelo noge.

Kako ga opisati? No, začnimo z dejstvom, da se “Maximus” ne šali, ko gre za alkoholno stopnjo. Ta pijača je bolj napolnjena s hmeljem kot vaša najljubša kavč-potopitvena serija s twistom, ki jo nikoli ne pričakujete. Uporabljen je izključno slovenski hmelj, ki doda pivo pečat klasičnih angleških IPA stilov. Da, prav ste prebrali – slovenski hmelj Styrian Golding je pravzaprav tisti, ki prihaja iz Velike Britanije. Pivo, ki prečka meje!

In ne, visoka alkoholna stopnja v “Maximus” ne nasprotuje okusu, temveč se z njim združi kot dvojček iz akcijskega filma. Skupaj ustvarita čudovit, močan ale, ki bo vaše brbončice popeljal na vznemirljivo vožnjo. Ta pijača je tako zahtevna, da zahteva lastno VIP-vstopnico v svet okusov.

Pri Vizirju so prepričani, da je “Maximus” pivo, ki bo popestrilo vaše septembrske večere – ali pa vsak večer, če želite. Pridružite se nam na tej pivski odisejadi in se pripravite na popotovanje, kot ga še niste doživeli. “Maximus” je tu, da pokaže, kako se zabava v svetu piva.

  • Stil: IMPERIAL IPA
  • Alk: 9,0 %

PIVOVARNA VIZIR

BeerCatcher Reservoir Dogs Cum Grano Salis, Gose
RESERVOIR DOGS-Com Grano Salis Gose

“Com Grano Salis Gose” je eno tistih piv, ki bi se lahko skrivalo v temni ulici, a na koncu vas bo pričakalo z odprtimi rokami in prijaznim nasmehom. Gre za osvežujoče kislo pivo, ki ima v sebi nekaj posebnega – ravno prav soli, da se počutite kot kapitan na svoji morski ladji, in aromo brinovih jagod, ki vas bo popeljala na virtualno potovanje ob obalah Pirana.

Za razliko od pravega kriminalca, ima to pivo zmerno alkoholno vsebnost (ABV 4.0%), kar pomeni, da vam ne bo ukradlo vseh razumskih sposobnosti. “Com Grano Salis Gose” je tu, da vas zabava in vas pripelje do zaključka, da je življenje s pridihom humorja bolj okusno.

Pridružite se nam na tem nenavadnem detektivskem popotovanju in odkrijte, zakaj je to pivo tako posebno. “Com Grano Salis Gose” je pripravljeno, da vas nasmeji in osveži.

  • Stil: SOUR
  • Alk: 4,0%

RESERVOIR DOGS

BeerCatcher Pelicon 3th PILL
PELICON-3th PILL

“3rd Pill” je pravo pivo za tiste, ki ljubijo klasičen ameriški stil IPA. To pivo je narejeno iz hubeljske vode, štirih različnih vrst ječmenovega slada in s štirimi (včasih tudi petimi) različnimi hmelji. Rezultat je svetlo pivo, ki se ponaša z bogatimi hmeljnimi aromami in dolgo grenčino v pookusu.

To pivo je večkrat nagrajeno za najboljše slovensko pivo in s pravim razlogom. “3rd Pill” iz Pelicona je kot zdravilni napoj za tiste, ki so že okušali različne okuse piva in si želijo nekaj izjemnega.

Ne glede na to, ali ste izkušeni ljubitelj IPA ali pa ste novinci v svetu hmelja, vas bo “3rd Pill” zagotovo navdušil. S svojo izrazito aromo in uravnoteženim okusom je pravi poslastica za vaše brbončice.

Pridružite se nam na tej pivski dogodivščini in odkrijte, zakaj je “3rd Pill” eno izmed najbolj priljubljenih slovenskih piv. Vsekakor je vredno poskusiti in uživati v njegovem prepoznavnem karakterju. Cheers!

  • Stil: INDIAN PALE ALE
  • Alk: 6,0%

PELICON

BeerCatcher Clef Pink Lemonade
CLEF-PINK LEMONADE

“Pink Lemonade” je pravo osvežilno pivo za vse ljubitelje sadnih okusov. Ta fruited sour je lahkoten in ima nižjo stopnjo alkohola, kar ga naredi za odlično izbiro za tiste, ki uživate v sadnih in osvežilnih pijačah ter radi poskusite nekaj novega v svetu piva.

Pri pivovarni Clef so združili najboljše iz sveta limonade in piva, da bi ustvarili to edinstveno pijačo. “Pink Lemonade” vas bo navdušil s svojimi sadnimi aromami in osvežujočim okusom. Pri prvem požirku boste začutili, kako se citrusi prepletajo z nežno roza noto, kar daje temu pivu poseben čar.

To pivo je odlična izbira za sproščene trenutke na terasi, ob bazenu ali na pikniku. “Pink Lemonade” je pripravljena, da vas osveži in navduši, saj je pijača, ki prinaša svežino poletja v vsako steklenico.

Pridružite se nam na tej sadno-pivski avanturi in odkrijte, zakaj je “Pink Lemonade” tako posebna in privlačna za vse, ki iščete lahkotno in sadno razvajanje. Cheers!

  • Stil: SOUR
  • Alk: 4,4%

CLEF

BeerCatcher Bevog Aye Aye
BEVOG-AYE-AYE

“Aye Aye” je pravi junak med Hazy Pale Alesi, ki vas bo navdušil s svojo močno aromo hmelja, bogatostjo ovsenih žitaric in prijetno nizko alkoholno vsebnostjo. Pri Bevogu so se odločili za eksperimentiranje z dodajanjem surovih in sladnih ovsenih žitaric v svoje recepte, kar je prineslo kremasto teksturo temu pivu.

To fantastično pivo je rezultat njihovega pristopa k uporabi hmeljev Galaxy in cryo Idaho7, ki so mu dodali bogato sočnost in svilnatost. “Aye Aye” vas bo navdušil s polno teksturo, skorajda seansko alkoholno vsebnostjo ter izrazito aromo tropskega sadja.

Čeprav ne pravimo, da ga morate piti za zajtrk, pa bi ga lahko. Tropična mimoza, kdo bi si mislil! To pivo je kot sončen dan na vašem jeziku, svež in poln raznolikih okusov, ki vas popeljejo na pravo eksotično avanturo.

Pridružite se nam in odkrijte, zakaj je “Aye Aye” tako poseben in zakaj bi ga morda res lahko pili za zajtrk. Cheers!

  • Stil: HAZY PALE ALE
  • Alk: 5,1%

BEVOG

BeerCatcher Zajc Gora Rocka
ZAJC-GORA ROCKA

“Gora Rocka” je pravo pivo za tiste, ki cenijo umirjenost in potrpežljivost. Ta lager po fermentaciji odleži vsaj 3 mesece, da doseže svojo popolno zrelost. Ko je enkrat zrel za pitje, vas s svojo bistrino opomni, da se za dobre stvari nikoli ne smemo prenagliti.

Pivo “Gora Rocka” je bilo ustvarjeno posebej za festival Gora Rocka, kar pomeni, da je bilo oblikovano za glasbeno doživetje na vrhu. S svojim gladkim in polnim okusom lagerja je odlična spremljava za glasbo in druženje na festivalih.

Pridružite se nam na tej pivski avanturi in odkrijte, zakaj je “Gora Rocka” tako posebno pivo, ki nas uči, da je v življenju pomembno tudi počakati na pravi trenutek. To je pivo, ki vas bo spremljalo na vrhu vsakega dogodka in vas spomnilo, da so najboljše stvari v življenju vredne čakanja.

  • Stil: LAGER
  • Alk: 4,6%
BeerCatcher Pivovarna Kralj In Search Of Sunshine
PIVOVARNA KRALJ-IN SEARCH OF SUNSHINE

“In Search of Sunshine” je pivo, ki vas bo popeljalo na iskanje sončnih trenutkov v vsakem požirku. Ta svetla pivovska stvaritev iz pivovarne Kralj je kot sončni dan v steklenici.

S svežim okusom in prijetno lahko telo je to pivo idealna izbira za tiste, ki si želijo osvežitve ob vsaki priložnosti. “In Search of Sunshine” je narejeno z mislijo na sonce, saj vas bo njegova svetla in jasna narava prevzela ob vsakem požirku.

Pridružite se nam in se podajte na iskanje sončnih trenutkov s tem svetlim pivom, ki bo osvetlilo vaše dneve in vas spomnilo, da svetloba vedno najde svojo pot skozi oblake.

  • Stil: SVETLO PIVO
  • Alk: 6,5%
BeerCatcher Volk Turjaški Jantar
VOLK TURJAŠKI-JANTAR

“Jantar” je pravo pivo za tiste trenutke, ko si zaželite nekaj slastnega, penečega in tekočega. To temno nefiltrirano pivo iz pivovarne Volk Turjaški vas bo navdušilo s svojo bogato aromo in okusom.

S svojo globoko barvo in polnim telesom je “Jantar” kot tekoči zaklad, ki vas bo prevzel ob prvem požirku. Ne samo, da vas bo zadovoljilo s svojo bogato noto, ampak tudi s svojo gladko teksturo in kremasto peno.

Pridružite se nam in se prepustite užitku tega temnega nefiltriranega piva, ki je kot sončen zaključek dneva. “Jantar” iz pivovarne Volk Turjaški vas bo navdušil s svojo edinstveno kombinacijo okusov, ki se bo stopila v vaših ustih. Cheers!

  • Stil: TEMNO
  • Alk: 5,0%
BeerCatcher September 2023

Povej kaj si misliš

Shopping Cart
Ste 18+? Za ogled vsebin in nakup izdelkov na tej spletni strani morate biti polnoletni.