Beer Catcher Oktober 2023

Paket piva meseca OKTOBRA 2023

Mesec oktober prinaša s seboj svež zrak, padanje listja in čudovite jesenske barve, hkrati pa je tudi čas, ko se ljubitelji piva po vsem svetu veselijo okusnih raznovrstnih pivskih užitkov. Oktoberfesti, pivske degustacije in nove sezonske pivske ponudbe naredijo ta mesec nepozaben za vse tiste, ki cenijo dobro pivo.

Pri “Beer Catcher” pa gremo korak dlje! Vsak mesec, vključno z oktobrom, pošljemo 8 različnih vrst piva od 8 različnih pivovarjev neposredno k vam. Tako lahko uživate v raznolikosti in razkošju okusov, ki jih ponuja svet piva, kar je še posebej primerno v mesecu oktobru, ko se pivske ponudbe še bolj razcvetijo.

Naša ekipa skrbno izbere piva, da zagotovi, da so vsi okusi in stili zajeti. Podrobni opisi vsakega piva meseca oktobra so na voljo spodaj.

Skratka, če želite raziskati raznolik svet piva, uživati v posebnih okusih in odkrivati nove pivovarje, je Beer Catcher prava izbira za vas.

Spremljajte nas in se prepustite razburljivi svetovni pivski dogodivščini meseca oktobra!

VEČ O NAŠI PONUDBI SLEDI TEJ POVEZAVI>>

Beer Catcher Reset Pejl Ejl
RESET-PEJL EJL

Osvežujoče citrusno, a nikakor pretirano. Karamelno, ravno prav. Ta pivo je resnično uravnoteženo, kar ga uvršča med pristne Ameriške Pale Ale. Lahko ga uživamo kadarkoli, saj se prepletajo tropske arome hmeljev Simcoe in Cascade z nežno karamelnostjo slada, vse skupaj pa zaokroži rahla grenkoba hmelja Chinook. To je resnično klasika med pivi.

  • Stil: American PALE ALE
  • Alk: 4,9 %

RESET

Beer Catcher First Chop Cal
FIRST CHOP-CAL

Potopite se v osvežujoč in hmeljev svet CAL, naše West Coast IPA, ki zajema esenco kalifornijskega sonca v vsakem požirku. Suho hmeljen z očarljivo kombinacijo Citra in Simcoe hmeljev, to pivo prinaša val citrusnih in tropskih okusov, ki vas bodo popeljali na sončne obale Zlate države. Izdelano s strastjo in natančnostjo, CAL ni le pivo, ki razveseljuje brbončice, temveč tudi zadovolji tiste, ki sledijo veganskemu in brezglutenskemu načinu življenja.

  • Stil: WEST COAST IPA
  • Alk: 4,8%

FIRST CHOP

BeerCatcher Reservoir Dogs Wet Dream
RESERVOIR DOGS-WET DREAM

Wet Dreams je pivo v slogu “wet hop ale”, kar pomeni, da je za aromo uporabljen izjemno svež hmelj. Pivovarji so uporabili nov slovenski klon hmelja, imenovan Cardinal, ki izvira s kmetije Bosnar. Hmelj je bil v pivini le nekaj ur po obiranju. Pivo ima izjemno nenavaden, a prijeten okus. V njem so celo prisotne note sladkorja oziroma žvečilnega gumija, ki se prelivajo v rahlo grenak in alkoholen pookus. Videz etikete za to pivo je posebej oblikoval primorski umetnik Etko Tutta, zato tokrat prilagamo samo etiketo.

  • Stil: WET HOP ALE
  • Alk: 6,0%

RESERVOIR DOGS

Beer Catcher Naboj Nebula
NABOJ -NEBULA

Nebula je pivovarski dosežek podjetja Naboj – Hazy IPA, ki vas bo popeljala v skrivnostno meglen svet okusov. S tem pivom se boste potopili v neznane hmeljne oblake, polne sočnih, eksotičnih arom, brez znanega konca. Pustite se presenetiti in uživajte v nebulasti zakladnici okusov, ki jo ponuja to pivovarsko mojstrovino.

  • Stil: HAZY IPA
  • Alk: 6,0%

NABOJ

Beer Catcher 22BREWING ROSE
22BREWING-ROSE

Karatele predstavljajo našo inovativno serijo istrskih divjih ale pivskih stilov. To so piva, ki združujejo divjo fermentacijo, mešano fermentacijo, odprto fermentacijo ter spontano fermentacijo v posebnem omejenem programu. Ime “Karatel” izvira iz našega lokalnega narečja in pomeni “leseni sod”. To ime je izbrano z razlogom, saj se ta piva fermentirajo in starajo v starih lesenih vinskih sodih, imenovanih “karateli”, ki imajo prostornino 300 litrov. To prinaša edinstveno paleto okusov in arom, ki jih lahko pričakujete v vsakem požirku naših Karatel piv.

  • Stil: SAUR SAISON
  • Alk: 6,7%

22BREWING

Beer Catcher KOMUNAJZER BROZ
KOMUNAJZER-BROZ

Broz je zvest interpret tradicionalnega stila piva, znanega kot lager, ki oživlja zgodovino in vrhunsko kakovost v prepoznavnem okusu. Beseda “lager” izvira iz nemškega jezika in je tesno povezana z nastankom tega priljubljenega stila piva, katerega značilnost je doseganje popolnega okusa med počasnim zorenjem v hladnih in temnih kleteh. Izraz “lager” se po slovensko prevede kot “ležak”.

Broz vas navduši s prepoznavnim okusom, ki ga odraža v svoji lahkotnosti in svežini. To svetlo pivo ponuja nežen okus, ki vabi k sproščenemu uživanju.

  • Stil: LAGER
  • Alk: 4,5%
BeerCatcher BREWWOOD CORNUS MAS
BREWWOOD-CORNUS MAS

Corpus Mas Lager, predstavljen s ponosom iz pivovarne BrewWood, je osvežujoče svetlo pivo v slogu Helles. S to blago grenkobo ponuja čist in svež okus ter prikazuje nežne arome in okuse hmelja. To pivo je pravo nasprotje izstopajočega, saj je prefinjeno, nežno in osvežujoče. Pustite se zapeljati s to vrhunsko pivovarsko kreacijo, ki vas bo navdušila s svojo subtilnostjo in nežnostjo.

  • Stil: SVETLO PIVO
  • Alk: 4,9%
Beer Catcher MAISTER BREWERY LINHART
MAISTER BREWERY-LINHART

Linhart je prepoznavna IPA, ki vas bo očarala z izjemno osvežilno naravo. Polna je izrazitih citrusnih in grozdnih not, ki se elegantno dopolnjujejo z nežno grenkobo v pookusu. Za to pivo uporabljamo poseben lagerski kvas, kar omogoča, da se hmeljeve arome izrazijo v vsej svoji veličini, in ustvari prijetno ravnovesje okusov. Linhart je prava poslastica za ljubitelje IPA piva, ki iščejo osvežujočo in izrazito pijačo.

  • Stil: IPA
  • Alk: 7,0%
Beer Catcher Oktober 2023

Povej kaj si misliš

Shopping Cart
Ste 18+? Za ogled vsebin in nakup izdelkov na tej spletni strani morate biti polnoletni.