Paket piva meseca AVGUSTA 2023

Pozdravljeni, ljubitelji hladnih požirkov in vsega, kar se peni in vonja omamno! Prinašamo vam avgustovsko izdajo naše čarobne pivske škatle – kot vedno polno raznolikih presenečenj! Ker vemo, da je poletje čas, ko žejenje po nečem osvežujočem preseže vse meje, smo se odločili, da vas razvajamo z izborom najboljših slovenskih craft pivovarn.

Pripravili smo za vas osupljivo kombinacijo osem različnih domačih pivovarn in osupljivih osmih piv. Mislimo resno, vsaka steklenica je kot vstopnica v svet okusov, ki jih še niste doživeli – kot da bi se odpravili na okusno potovanje po deželi, kjer reka piva teče skozi dolino sira (no, skorajda).

Naša ekipa je preživela ure in ure okušanja, razprav in občudovanja, da vam prinese najboljše iz različnih pivovarn. Čeprav se ponavadi v tem poletnem času vse vrti okoli kopalk in sončnih očal, smo mi z očali preizkuševali različne stile in arome, da bi lahko sestavili to nepozabno pivsko poslastico.

BeerCatcher SKUBEER 7HEAVEN
SKUBEER BREWING-7HEA-VEN

S ponosom predstavljamo pravo kulinarično doživetje iz pivovarne Skubeer – 7heaven Triple Pivo! Z občudovanja vredno vsebnostjo alkohola, ki znaša 8,1 %, je ta pijača nesporna izbira za tiste, ki cenijo prave okuse in so strastni ljubitelji “belgijskih” piv.

7heaven Triple je pravcati kamen spotike v svetu okusov. Z razkošno kombinacijo sladke pomarančne lupine in osvežujočega koriandra vabi vaše brbončice na raziskovanje edinstvenega okusnega spektra. S vsakim požirkom se boste znašli bliže nebu, kjer sladkost pomaranče zapleše z očarljivimi notami koriandra. Kot da bi se sprehajali skozi sedmera nebesa okusov, se boste prepustili neustavljivemu užitku, ki ga prinaša 7heaven Triple.

Ta pijača je odraz mojstrskega pivovarstva in strastnega pristopa k ustvarjanju. Ko boste dvignili kozarec 7heaven Triple piva, boste dvignili tudi prah preteklih in prihodnjih okusnih užitkov. Naj bo to vaša vstopnica v nebeško pivsko popotovanje, kjer so okusi edinstveni kot oblaki, ki prekrivajo nebo.

  • Stil: TRIPLE
  • Alk: 8,1 %

SKUBEER BREWING

CRAZY DUCK-ŽEROVC

Predstavljamo vam edinstveno pale ale mojstrovino iz pivovarne CRAZY DUCK – Žerouc. S svojo nežno vsebnostjo alkohola, ki znaša 4,5 %, je to pivo, ki se ponaša z izjemnim karakterjem in okusi.

Žerouc je pale ale pivo, ki navdušuje s svojimi bogatimi sladnimi karamelnimi notami. Ta edinstvena kombinacija dodaja globino okusu in ustvarja prijetno uravnoteženo doživetje na vašem jeziku. Občutili boste rahel dotik medu, ki nežno zaokroži okus in pusti suh občutek, ki kar vabi k naslednjemu požirku.

Pri ustvarjanju tega piva so uporabili češki hmelj Saaz, ki je znan po svoji nežni in travnati aromi. Ta hmelj dodaja dodaten nivo svežine in rahlo začinjenosti, ki pripomore k edinstvenemu značaju piva.

Žerouc je več kot le pivo – je neprecenljivo pivsko doživetje, ki vas bo očaralo s svojimi izpopolnjenim okusom. Privoščite si ta osvežujoči pale ale in doživite okusno razsežnost, ki jo prinaša pivovarna CRAZY DUCK.

  • Stil: PALE ALE
  • Alk: 4,5%

CRAZY DUCK

LOBIK-MARBURGER

Z zagonom in kančkom humora vam predstavljamo “Marburger” Lager – nenavadno čudovito stvaritev iz delavnice LOBIK. S prefinjeno vsebnostjo alkohola, ki znaša 4,5 %, je to pivo, ki vam bo pričaralo nasmeh na obrazu, pa čeprav ni ravno stand-up komik.

“Marburger” Lager je kot Dortmunder z razgledom, ki se je ustalil v eni najbolj občudovanih štajerskih Craft pivovarn, LOBIK. S svojo nežno sladkostjo je kot tisti prijatelj, ki vas vedno razveseli s svojimi vici.

Medtem ko se nežna sladkost prepleta z osvežilno grenkobo, se “Marburger” Lager spogleduje s tem, da bi vas navdušil bolj kot vaša najljubša komična serija. To je pivo, ki prinaša osvežitev v vročih dneh in hkrati zbuja nasmeh na obrazu. Vsak požirek vam bo namreč pripovedoval svojo šalo, ki jo je “Marburger” Lager naučil od svojih pivovarskih kolegov v LOBIK. Pivovarna z dolgo zgodovino in še daljšim seznamom dobrih šal!

  • Stil: LAGER
  • Alk: 4,5%

LOBIK

HOME CREATURES-RED DOG

HOME CREATURES – “Red Dog” Indian Pale Ale. S svojimi 6 % alkohola je to pivo, ki bo navdušilo tako veterane okusa kot tudi nove pivske popotnike. In da, prav ste slišali, ta pivovarna je prvič prisotna v našem razburljivem paketu Beer Catcher!

“Red Dog” IPA predstavlja pristno mojstrovino z oznakami domače ustvarjalnosti. To je kot prvi stik z nečim posebnim, saj HOME CREATURES pivovarna vstopa na sceno našega raziskovanja okusov.

Z močno prisotnostjo hmeljev, ki se prepleta z rahlo sadno aromo, “Red Dog” IPA odraža kreativnost in inovacije, ki zaznamujejo to pivovarno. Za tiste, ki radi raziskujejo raznolike okuse in želijo odkriti novega člana pivske družine, je ta pivo kot svež veter na pivskem obzorju.

Sestavite svoj kozarec, se udobno namestite in pripravite se, da boste ujeli sveže okuse, ki jih prinaša “Red Dog” IPA iz pivovarne HOME CREATURES.

  • Stil: INDIAN PALE ALE
  • Alk: 6,0%

IG_HOME CREATURES

LOO BLAH NAH & PIVOVARNA KRALJ-KRALJ LJUBLJANE

Predstavljamo vam ekskluzivno sodelovanje, ki je rezultiralo v pivo brez primere – “Kralj Ljubljane” Irish Dry Stout. To skupno mojstrovino sta ustvarili pivovarni LOO-BLAH-NAH in Pivovarna Kralj, ter združili svoje pivovarske čarobne moči. S svojimi 4,9 % alkohola je to pivo, ki vas bo popeljalo na temno in okusno popotovanje, prežeto z izjemno kreativnostjo.

“Kralj Ljubljane” Irish Dry Stout je kot mojstrovina, rojena iz globine črne barve, ki jo spremlja kremasta pena, kot dragocena krona. Pražen karakter, ki ga nosi, vas bo preplavil z edinstvenim vonjem in okusom, ki bo kot festivalska fanfara za vaše brbončice.

To pivo je kot umetniško delo, ki je nastalo iz združenih genialnih umov dveh pivovarn. Dodatek karamelnega slada ustvari bogato telesnost, ki harmonično uravnovesi hmeljno grenkobo. “Kralj Ljubljane” Irish Dry Stout se ponuja v svilnati strukturi, z rahlim do srednjim nivojem karbonizacije, kar vas bo pognalo v vrtinec okusnih doživetij.

Dvojno združena moč LOO-BLAH-NAH in Pivovarne Kralj se kaže v tem pivo, ki je kot krona na pivskem prestolu. To je kraljevska sinergija okusov, ki vas bo očarala, navdušila in zapustila nepozaben pečat v svetu vaših čutov.

  • Stil: IRISH DRY STOUT
  • Alk: 4,9%

LOO-BLAH-NAH

FB_PIVOVARNA KRALJ

VARUH-GUGO

“Gugo” Belgian Ale se rojeva v majhni obrtni pivovarni, ki leži sredi kraškega robu, kot skriti zaklad. Matjaž in Klemen, duši te pivovarne, sta navdahnjena s pristnostjo belgijskih stilov in sta se odločila ustvariti nekaj posebnega.

Ideja o pivovarni VARUH se je rodila kot splet naključij, vendar se skriva v njej širši koncept. Pivo je več kot le napitek – je orodje za uresničevanje vrednot. Varuhi, štirje simboli, so vključeni v zgodbo, posvečeno tistim, ki so bili polni vrednot, a niso bili znani, bogati ali vplivni. Pivovarna opozarja na upad vrednot, ki so nekoč cvetele, ter poudarja pomembnost zavedanja in dejanj za prihodnost.

“Gugo” Belgian Ale je kot odsev teh vrednot v obliki piva. S svojim belgijskim šarmom in zgodbo prinaša novo dimenzijo okusa. To je pivo, ki nam sporoča, da je čas dragocen, vrednote pa so tiste, ki oplemenitijo naše življenje. Uživajte v “Gugo” pivu in si privoščite trenutek za razmislek ob okusnih odtenkih VARUH-ove ustvarjalnosti.

  • Stil: BELGIJSKI ALE
  • Alk: 4,5%
STEZIČAR-VIŠINC

Za vas imamo enkratno izkušnjo iz pivovarne STEZIČAR – “Višinc” Pale Ale. Z rahlo stopnjo alkohola, ki znaša 5 %, to pivo odraža gorečo strast ultramaratonca Katke in Tonija, ki sta skozi 7 let pridobivala neprecenljivo znanje in izkušnje v svetu pivovarstva.

“Višinc” Pale Ale je kot kaplja svežega dežja na utrjenih stezah, ki jih preizkušajo pravi mojstri stezičenja, znani kot stezičarji. Njihova ljubezen do terena je brezčasna, eni hodijo počasi, drugi tečejo brezskrbno, tretji pa so na poti kar naprej. Zvečer se čelke prelevijo v čelkarje, ki premagujejo temo in izzive nočnih poti.

“Višinc” Pale Ale je kot okusna nagrada po vzponih in spustih ter nenehnem iskanju višine. To pivo ovekoveča duha stezičarjev, ki svojo strast delijo tako s tekom kot s kolesarjenjem. Vsak požirek tega piva je kot navdih, da se vzpnemo višje in se prepustimo strastem, ki nas premikajo.

Pivovarna STEZIČAR je s svojo ustvarjalnostjo oblikovala “Višinc” Pale Ale, ki nas vabi na edinstveno potovanje po poteh vzponov in padcev, ter nas spominja, da se pravi dosežki rojevajo iz vztrajnosti in strasti. Vzemite si trenutek, uživajte v tej pijači in se prepustite duhu stezičarjev, ki nas spodbujajo, da ne glede na ovire stopimo višje in globlje.

  • Stil: PALE ALE
  • Alk: 5,0%
GREEN GOLD BREWING-SUNSET

S svojimi 5,1 % alkohola, to pivo odraža magično vzdušje sončnega zahoda, ki nas vsak večer očara s svojo barvno paleto in čarobno energijo.

“Sun Set” Pale Ale je kot okusno utrinko sonca, ki se počasi potaplja za obzorje in pušča za seboj sledi barv in sanjarjenj. Vsak požirek tega piva je kot dotik toplega sončnega žarka na koži, ki vas prevzame s svojo nežno sladkostjo in subtilno grenkobo.

Kot pravi mojstrovina pivovarne GREEN GOLD, je “Sun Set” Pale Ale kot glasbeni nastop narave, ki prehaja iz dneva v noč. Z vsakim požirkom se boste počutili kot na mirni plaži, obdani z občutkom miru in harmonije.

Pivovarna GREEN GOLD je s svojo ustvarjalnostjo obudila čar sončnega zahoda v kozarcu piva. “Sun Set” Pale Ale je kot časovna kapsula, ki vas vabi, da se odmaknete od vsakdanjika in uživate v trenutkih, ki jih ponuja sončni zahod. Zapeljite svoje brbončice v čarobnost tega piva in se prepustite romantični simfoniji okusov, ki so kot pravi sončni poljub na vašem nepcu.

  • Stil: PALE ALE
  • Alk: 5,1%

Povej kaj si misliš

Shopping Cart
Ste 18+? Za ogled vsebin in nakup izdelkov na tej spletni strani morate biti polnoletni.