Paket piva meseca JULIJA 2023

Z veseljem vas nagovarjamo v našem mesečnem članku, kjer bomo tokrat obeležili poseben mejnik – naša spletna trgovina s pivom praznuje svoji drugi rojstni dan! V teh dveh letih smo s ponosom in strastjo delovali, da bi vam prinesli izjemno raznolikost in kakovost pivskih užitkov kar v udobje vašega doma.

V tem času smo vzpostavili tesna partnerstva s kar 70 vrhunskimi pivovarnami, ki so se pridružile naši misiji, da bi vam omogočili raziskovanje in okušanje najboljših pivovarskih stvaritev. Skupaj smo ustvarili izjemno bogat in raznolik izbor, ki je do zdaj obsegal kar 200 različnih vrst piva. Vsako od teh piv predstavlja unikaten okus, zgodbo in izkušnjo, ki jih želimo deliti z vami.

Ob tej priložnosti se vam iskreno zahvaljujemo za vašo podporo in zaupanje, ki ste nam ga izkazali v teh dveh letih. Vaša strast do piva nas motivira, da še naprej odkrivamo nove okuse in razširjamo našo zbirko piv. Vsekakor si želimo, da bi naša trgovina ostala vaš zanesljiv vir vrhunskih pivskih doživetij tudi v prihodnosti.

Zato vam brez odlašanja predstavljamo izbor 8 izjemnih piv tokratnega meseca, ki jih s ponosom pošiljamo na vaša vrata. Pripravite se na edinstveno raziskovanje okusov in spoznavanje pivovarskih mojstrovin, ki bodo navdušile vaše brbončice.

BeerCatcher, HOPSBREW-Salt Breeze
HOPSBREW-Salt Breeze

“Salt Breez” je osvežujoče pivo, ki nas popelje na obalo, kjer se srečata morska sol in svežina citrusov. Pivovarna Hopsbrew je ustvarila to edinstveno mešanico, ki v sebi združuje harmonično ravnotežje slanosti, citrusnih arom in blagega okusa bergamotke.

Ob prvem požirku boste začutili nežno morsko sol, ki popestri okus in doda piko na i celotnemu doživetju. Nato se razvijejo sveže note bergamotke, ki dajejo pivu prijetno cvetlično noto in ga poživijo s svojo aromo. V ozadju se poigrava tudi nežna sladkost mandarine, ki prinaša rahlo sladkobo in uravnoteži okus.

Za ljubitelje osvežujočih piv bo “Salt Breez” zagotovo prava izbira. Ta vrsta piva je idealna za poletne dni, saj s svojo lahkotnostjo in svežino navdušuje vse brbončice. Ne glede na to, ali ste na plaži, v vrtu ali le želite uživati v trenutkih sprostitve, to pivo bo poskrbelo za pravo mero razvajanja.

Pustite se zapeljati vonjavam morja, eksotičnega sadja in citrusov ter se prepustite osvežujočemu okusu “Salt Breez” piva. Pripravite se na nepozabno pivsko izkušnjo, ki bo prebudila vaše čute in vas odpeljala na sanjsko obalo.

  • Stil: SLANO PIVO
  • Alk: 4,5 %

IG-HOPSBREW

BeerCatcher THE BLEK GOAT IPA
THE BLEK GOAT-iPeeYAAY

Ipeeyaay” je posebno pivo, ki izvira iz pivovarne The Blek Goat. Pivovarji so združili svoje izjemne spretnosti in ustvarili to edinstveno pivsko mojstrovino. Pivo ima svetlo barvo, ki kar kliče po požirku svežine.

Začutite zeliščni vonj, ki se sprosti ob prvem stiku s pivom. Ta prijetna aroma vas popelje na potovanje skozi gozdne zeliščne vrtine, kjer se prepletajo različne dišavnice. Ob prvem požirku boste navdušeni nad sadnim okusom, ki ga pivo ponuja. Svežina in rahla sladkoba se združita v harmonično kombinacijo, ki bo potešila vašo žejo in hkrati razvajala vaše brbončice.

“Ipeeyaay” je pivo, ki ga je vredno poskusiti, saj prinaša nekaj edinstvenega in svežega v svet pivovarstva. Ne glede na to, ali ste ljubitelj zeliščnih not ali pa si želite odkriti nov sadni okus, bo to pivo zadovoljilo vaše želje. Njegova nežna alkoholna vsebnost ga naredi lahkotnega in prijetnega za pitje ob različnih priložnostih.

Pustite se presenetiti s “Ipeeyaay” pivom pivovarne The Blek Goat. Njegov edinstven zeliščni vonj in sadni okus vam bosta pričarala nepozabno pivsko izkušnjo. Uživajte v tej čudoviti pivski mojstrovini!

  • Stil: IPA
  • Alk: 4,7%

IG-THE BLEK GOAT

BeerCatcher ADVOCATUS Koloka
ADVOCATUS-Koloka

“Koloka” je izjemno osvežujoče pivo, ki vas bo navdušilo s svojim edinstvenim karakterjem. Pivovarna Advocatus je s skrbnim izborom sestavin ustvarila pristno pšenični Ale, ki se ponaša s sadno cvetličnim vonjem, rahlimi notami začimb ter osvežujočim profilom okusa.

Ob prvem vonju se boste srečali s čudovitim sadno cvetličnim vonjem, ki vas bo kar povabil k prvemu požirku. Zaznali boste nežne note citrusov, ki jih prinaša pomarančna lupinica, in svežino zeliščnih vrtov, ki jih začimba koriander dopolnjuje. Okus piva je blag in uravnotežen, kar omogoča, da se vse arome harmonično prepletajo in ustvarjajo izjemno prijetno celoto.

Z alkoholno vsebnostjo 3,5% je “Koloka” lahkotno pivo, ki ga lahko uživate vse dni v letu. Ne glede na to, ali se sproščate na sončni terasi ali pa ga popijete ob druženju s prijatelji, bo to pivo zadovoljilo vaše želje po svežini in okusu.

Pustite se zapeljati s pristno pivsko izkušnjo “Koloka”. Njegov sadno cvetlični vonj, rahli dotiki začimb ter nežen profil okusa vas bodo popeljali na nepozabno pivo-raziskovanje. Prepustite se užitku in odkrijte svežino, ki jo prinaša to pšenično Ale pivo.

  • Stil: Belgijski WITBIER
  • Alk: 3,5%

ADVOCATUS

BeerCatcher ZAJC NEIPA
ZAJC-NEIPA

“Zajc Pivo NEIPA -2-” je inovativno pivo, ki prinaša sodoben pristop k stilu New England (IPA). Pivovarna Zajc je uporabila slovenski hmelj, ki v pivu izvleče bogato tropsko aromo, ki nas popelje na eksotično pustolovščino že ob prvem požirku. To pivo odlikuje bolj sladek profil okusa in skorajda nič grenkobe.

Zaznali boste osvežujočo tropsko aromo, ki jo iz hmelja izvlečejo pivovarji Zajc. Okus piva je sladkast in mehak, kar ga ločuje od tradicionalnih grenkih IPA piv. Ta edinstvena kombinacija sladkosti in aromatične eksotike naredi “Zajc Pivo NEIPA -2-” izjemno prijetno za pitje, ne glede na to, ali ste že izkušeni pivski poznavalec ali pa šele začenjate svojo pivsko pot.

Pivo je odlična izbira za vse ljubitelje eksotičnih okusov, ki iščejo nekaj drugačnega v svetu pivovarstva. S svojo aromo vas bo popeljalo na nepozabno sensorično potovanje. Uživajte v mehkem in prijetnem okusu  ter odkrijte novo dimenzijo pivskega užitka.

  • Stil: NE IPA
  • Alk: 5,6%

ZAJC

BeerCatcher POT PIVA Svoboda
POT PIVA-Pivo svobode

Pivovarna Mali Grad se je povezala z organizacijo Pot piva, ki organizira izjemne pivske ture po Kamniku. Ta slikovito mesto v Sloveniji slovi po svoji pivski dediščini in gostoljubnosti. V sodelovanju s štirimi lokalnimi pivovarnami so ustvarili nepozabno pivsko doživetje, ki razkriva skrivnosti kamniškega pivovarstva. Vabimo vas, da si na spodnjem linku pogledate več o tej edinstveni pivski turi po Kamniku.

Med tem izjemnim pivskim doživetjem boste obiskali štiri različne pivovarne v Kamniku. Vsaka pivovarna vam bo predstavila svoje unikatne recepte, postopke pivovarstva in okuse, ki jih ponujajo. Spremljali vas bodo strokovni vodiči, ki vas bodo popeljali skozi zgodovino pivovarstva v Kamniku ter vam razkrili zanimive anekdote in skrivnosti.

Na tej pivski turi boste imeli priložnost spoznati mojstre pivovarstva, se naučiti o pivskem procesu in seveda uživati v degustaciji vrhunskih piv. Od svetlih lagerjev do hmeljnih IPA-jev, od bogatih stoutov do osvežujočih pšeničnih piv – Kamnik vam bo postregel s široko paleto okusov in raznolikosti pivskega sveta.

Ne zamudite te priložnosti, da se pridružite edinstveni pivski turi po Kamniku, ki jo organizira Pot piva v sodelovanju s pivovarno Mali Gred. Obiščite spodnji link, kjer boste našli več informacij o tej nepozabni pivski dogodivščini.

  • Stil: Blond ALE
  • Alk: 5,5%

POT PIVA aka BEERWAY

BeerCatcher APE Light PALE ALE
APE-Sinušk Picik'L

“Sinušk Picik’L” je lahko poletno pivo, ki vas bo osvežilo ob vsakem požirku. Pivovarna APE je ustvarila to edinstveno pivo z zmerno grenčino, ki prinaša popolno ravnovesje okusov. Poudarjeni so okusi grenivke, limone in ananasa, ki se poigravajo na vašem jeziku.

Ob prvem požirku boste začutili osvežujoč ugriz grenivke, ki bo prebudil vaše brbončice. Nato se razvijejo sveže note limone, ki dodajo pivu prijetno kislost in citrusno svežino. Ananas pa prinaša sladkost in mehkobo, kar uravnoteži celoten okus.

Z nizko stopnjo alkohola je “Sinušk Picik’L Lite Pale Ale” idealno pivo za poletne dni, ko želite uživati v hladnem, osvežujočem napitku. Lahkotnost tega piva omogoča, da ga uživate ob različnih priložnostih, kot so pikniki, druženja na terasi ali pa preprosto sproščanje po napornem dnevu.

Pustite se razvajati z “Sinušk Picik’L Lite Pale Ale” pivom pivovarne PE. Uživajte v njegovem osvežujočem okusu, ki vam bo prinesel popolno poletno osvežitev. Prepustite se lahki grenčini, svežim citrusnim notam in uživajte v tem prijetnem pivskem doživetju.

  • Stil: Nefiltrirano Svetlo Pivo
  • Alk: 3,2%
BeerCatcher ROOSTER NEIPA
ROOSTER-NEIPA

“Rooster Pivo NEIPA” je lahko pivo s svežim značajem, ki bo poskrbelo za prijetno pivsko izkušnjo. Pivovarna Rooster je ustvarila to edinstveno pivo, ki se ponaša s sadno aromo citrusov in marelice, ki se prepletajo v harmonično celoto.

Ob prvem požirku boste začutili osvežujočo sadno aromo citrusov, ki prinaša prijetno kislost in svežino. Ta svežina je dopolnjena z nežno noto marelice, ki poskrbi za rahlo sladkost in mehkobo okusa. Pivo ima lahko in zmerno grenčino, kar ga naredi izjemno pitno in osvežilno.

“Rooster Pivo NEIPA” je idealno pivo za tiste, ki želijo uživati v lahkih in svežih pivskih trenutkih. S svojim svežim značajem in sadno aromo bo potešilo žejo ter vam prineslo prijetno osvežitev. Ne glede na priložnost, ta pivski izdelek vas bo navdušil s svojo pitnostjo in uravnoteženim okusom.

Pustite se zapeljati s “Rooster Pivo NEIPA” pivom pivovarne Rooster. Uživajte v njegovem lahkom in svežem značaju, ki ga zaznamuje sadna aroma citrusov in marelice. Prepustite se osvežitvi in uživajte v tej prijetni pivski izkušnji.

  • Stil: NEIPA
  • Alk: 4,5%
BeerCatcher RESERVOIR DOGS Incubo
RESERVOIR DOGS-Incubo

Pivovarna Reservoir Dogs predstavlja pivo Incubo, ki prinaša edinstveno izkušnjo. Včasih se zbudiš iz sanj. Včasih se zbudiš v sanjah. A včasih se zgodi tudi, da se zbudiš v sanjah nekoga drugega. Srečo pa imamo, da gre v tem primeru za kmečki ale oz. saison, ki ga imenujemo “Incubo – Still Saison”.

Pri tem pivu je fermentacija izjemno živahna in poteka pri visokih temperaturah, kar omogoča sintezo značilnih estrov. Prav ti estri pivu dajejo kompleksne sadne arome in zeliščno pikanten okus. Vsak požirek tega piva je kot sprehod skozi vrtove sanj, kjer se prepletajo note eksotičnega sadja in začimb.

V Reservoir Dogsu so se odločili uporabiti le slovenski hmelj za to pivovarsko mojstrovino. Tokrat so izbrali hmelj Celeia, ki mu je uspelo dodati posebno aromo in karakter pivu “Incubo – Still Saison”. Ta kombinacija slovenskega hmelja in fermentacijskega procesa pri visokih temperaturah ustvarja neprimerljiv okus, ki bo navdušil ljubitelje kmečkih ale piv.

Zaprite oči, se prepustite sanjam in se zbudite v pivu “Incubo – Still Saison” pivovarne Reservoir Dogs. Uživajte v kompleksnih sadnih aromah, zeliščni pikantnosti in edinstveni pivski izkušnji, ki vas bo odpeljala daleč stran od vsakdanjosti.

  • Stil: Saison
  • Alk: 6%
BeerCatcher Julij 2023

Povej kaj si misliš

Shopping Cart
Ste 18+? Za ogled vsebin in nakup izdelkov na tej spletni strani morate biti polnoletni.