Paket piva meseca JUNIJA 2023

Ta mesec se je naša nepremagljiva ekipa Beer Catcherja odpravila na nepozaben potep v čudovito Radovljico, kjer je potekal slasten festival Okusi Piva Radovljice. S polno paro smo sestavili izjemen paket, ki je tokrat vključeval osupljivo izbiro osmih vrhunskih piv, izbranih med vrhunskimi pivovarji, ki so s svojimi mojstrovinami razveseljevali obiskovalce na festivalu.

In ne samo to! S ponosom lahko povemo, da smo se pridružili dogajanju s svojim štantom, ki je bil pravi magnet za ljubitelje piva. Kljub občasnim padavinam in deževnemu vremenu, ki je zaznamovalo konec dneva v petek, smo ohranili visoko energijo in vzdušje, ki je preplavljalo naše stojnice.

Obiskovalci so se z veseljem zbirali okoli našega štantnega prostora, kjer smo jih navduševali s široko ponudbo vrhunskih piv. Z veseljem smo delili naše znanje o pivovarstvu, predstavljali edinstvene okuse in vzbujali radovednost s pestro paleto pivskih stilov. Prijateljski smeh, živahne debate o aromah in okusih, ter prijetna glasba so ustvarjali neponovljivo vzdušje, ki je prežemalo prizorišče.

Beer Catcher Pelicon Summer ALE
PELICON-Summer ALE

Razvajajte svoje brbončice z edinstvenim posladkom poletja – Summer Ale! Ta osvežilni napitek jih bo popeljal na nepozabno okusno avanturo, ki je bil ustvarjen z izjemno mero skrbnosti in kreativnosti.

Summer Ale je svetel ale, ki je bil poškropljen s prahom ingverja in posut s ščepcem koriandra, ustvarjajoč neustavljivo harmonijo okusov. Ingver dodaja subtilno pikantnost, kot da bi brbončice uživale na vodnem toboganu, medtem ko koriander prinaša rahlo odišavljeno pomarančno popestritev, ki se popolnoma ujema s cvetličnimi vonji slovenskega hmelja. Rezultat tega očarljivega prepleta okusov je kot živahen karneval na jeziku – enkratna, zabavna in brezčasna izkušnja.

Navdih za Summer Ale izhaja iz prestižnih belgijskih pivskih stilov, a so mu dodali edinstven prepih, s katerim ga razvajajo že več kot desetletje. Kljub temu, da je recept dobro varovana skrivnost, ga pripravljajo samo enkrat letno spomladi, da lahko ponuja veselje vse do zimskega mrzlega objema.

Summer Ale je popoln spremljevalec za lenobne poletne popoldneve ali živahna druženja s prijatelji. Zato, ne zamudite priložnosti, da okusite to čarobno pijačo! Prepustite se vznemirjenju, kot da bi bili na vrtiljaku smeha, saj vas bo Summer Ale popeljal na okusno vožnjo, ki vas bo nasmejala bolj kot najbolj smešen stand-up komik ali najbolj posrečen humoristični film!

  • Stil: Svetli ALE z ingverjem in koriandrom
  • Alk: 5 %

PELICON

Beer Catcher LOO-BLAH-NAH English ALE
LOO-BLAH-NAH-English ALE

Predstavlja se vrhunsko angleško pivo, ki je bilo pripravljeno s posebno ljubeznijo in skrbnostjo. To tradicionalno pivo združuje štiri različne hmelje iz čarobne Savinjske doline v osrednji Sloveniji. Vsekakor ni brez humorja, saj bo ta pijača z veseljem razvajala vaše brbončice.

Ob prvem požirku se boste takoj počutili, kot da ste vstopili v angleški pub s stoletno tradicijo. Karamelnemu okusu bo sledil nežen zeliščno-cvetlični priokus, ki bo še dodatno očaral vaše okušalne brbončice. In čeprav se ponaša s tradicijo vrhunskih grenkih alejev, ta zvarek vas bo presenetil s svojo osvežujoče gladko teksturom in lahkotnim telesom.

In to še ni vse! To pivo se ponaša z znatno nižjo karbonizacijo, kar pomeni, da bo vaš mehurček vesel. Nič več ne boste morali skrbeti za napihnjenost ali občutek polnosti. Tudi vsebnost alkohola je zmerna, kar pomeni, da se lahko prepustite užitku piva, ne da bi se morali bati jutranje mamice.

Torej, če iščete popolno pivo, ki združuje tradicijo, izvrsten okus, lahkotnost in ščepec humorja, je to pivo s hmelji iz Savinjske doline je prava izbira zate. Prepustite se tej vrhunski mešanici in pustite, da vas popelje na nepozabno pivsko dogodivščino!

  • Stil: Englis ALE
  • Alk: 4,3%

LOO-BLAH-NAH

Beer Catcher Maister Novy
MAISTER Z BREWERY-Novy

Predstavljamo vam pivo “Novy” iz pivovarne Maister Brewery! To ime je navdihnila prva slovenska lirska pesnica in izjemna prevajalka poezije, Lili Novy. In prav tako, kot je bila Lili Novy edinstvena v svetu poezije, je tudi to pivo nekaj posebnega.

“Novy” je sveža, citrusna NEIPA z notami grenivke, ki vam prinaša pravi sadni užitek. Vsak požirek bo kot skok s padalom v morje okusov, ki se bodo razleteli po vašem jeziku. In ne skrbite, če vam kaj ne bo všeč – pivo ne obsoja, pivo samo hladno zdrsi po grlu in vas pusti v miru.

In kaj je še boljše od odličnega piva? Ko boste pili “Novy” pivo, se boste počutili tako sveže, da boste skakali kot klovn na trampolinu. Morda boste celo začeli izvajati pesniške trike in rimati kot pravi rap zvezdnik. Pivo “Novy” je kot prav posebna stand-up predstava, ki se odvija v vašem želodcu!

Torej, če želite okusiti svežino, citrusnost in prijetno grenkobo, se prepustite Novy. Prepričani smo, da bo to pivo spodbudilo vaš smisel za humor, četudi vam ne bo dalo posebnega talenta za pisanje pesmi. Na zdravje in na smešne trenutke ob vsakem požirku!

  • Stil: New England IPA
  • Alk: 5,0%

MAISTER BREWERY

Beer Catcher Mali Grad Pale ALE
MALI GRAD-Pale ALE

Pozdravljeni v svetu Pivovarne Mali Grad Pale Ale, kjer so začeli svojo pivovarsko pot z eno mislijo v mislih: “Naj bo pivo osvežujoče, a polno citrusno-sadnega okusa, kot bi ti pomaranča in mango organizirala zabavo v tvojem ustnem votlino!”

To svetlo pivo je prava poslastica za tvoje brbončice. Njegov hmeljni trio, Cascade, Citra in Centennial, se združujejo kot glasbeni trio, ki igra harmonijo tropskih not. Cascade hmelj, kot pravi maestro, vnaša citrusno melodijo, Citra zaganja plesno vzdušje z eksplodirajočimi sadnimi ritmi, in Centennial s svojim romantičnim dotikom prinaša nežno cvetlično noto.

A tu se zabava šele začne! Pivovarji v pivovarni Mali Grad svojemu pivu dajo “dry hopping” obdelavo, kar pomeni, da ga “suho-hmeljijo” s hmeljem, ki mu daje svežino kot bi ga ohranjali na poletnem pikniku.

Končni rezultat tega pivovarskega plesa je neustavljivo pitno pivo. Z lahkotnim telesom in osvežujočimi notami citrusov ter sadja, je Mali Grad Pale Ale kot klovn na zabavi – vedno pripravljen na smeh, dobro družbo in pravi magnet za dobro voljo.

  • Stil: Pale Ale
  • Alk: 4,9%

MALI GRAD

Beer Catcher Reset Maliner
RESET-Maliner

Maliner – pivo, ki je kot sveže ulovljen poljub maline! Ne, resno, to pivo je kot poletna romanca med pivom in malino. Ko ga okusiš, te bo objel nežen poljub maline na jeziku, ki bo prebudil tvoje brbončice iz dolge zimske spanja.

In ne skrbi, Maliner ni tvoj običajen ljubezenski interes. Ne, to je lahkotna pijača, ki te ne bo povlekla v čustveni kaos. Z vsebnostjo alkohola le 3,6%, lahko brezskrbno uživaš v več kozarcih, ne da bi se zbudil z mačkom naslednje jutro, ki bi te spraševal, kje je šla vsa tvoja dostojanstvenost.

Misliš, da so to samo prazne besede? Nikakor! Ko odpreš steklenico Malinerja, se bodo tvoje brbončice spremenile v plesno dvorano, kjer bodo maline in kislina v živahnem taktu zaplesale po tvojem jeziku. In če se vrtiš kot John Travolta na plesišču, ti bo ta pijača zagotovo postregla z več sadno-kislicnimi presenečenji kot vsaka disko krogla.

  • Stil: Sadni SOUR
  • Alk: 3,6%

RESET

Beer Catcher Bevog Tak
BEVOG-Tak

Tak je pivo pivovarne Bevog, ki se osnovno navdihuje iz angleškega izvora Pale Ale piva, vendar so ga pripravili na svoj edinstven način. To pivo je zasnovano kot okusno, aromatično in uravnoteženo pivo, ki navdušuje ljubitelje kakovostnih piv.

Osnova tega piva je sestavljena iz sorazmerno preproste kombinacije osnovnega in karameliziranega slada. Ta kombinacija daje pivu bogat in poln okus ter mu dodaja nekaj sladne note.

Da bi ustvarili dodatno dimenzijo okusa in arome, so v Bevog Tak vključili štiri različne vrste hmelja. Te vrste hmelja pivu dodajajo svež in saden vonj ter izjemno osvežujoč okus. Skupaj s sladno osnovo pivu dajejo uravnotežen in izjemno piten značaj.

Pivo, ki bo zagotovo zadovoljilo ljubitelje kakovostnih in polnih okusov. S svojo harmonično kombinacijo slada in hmelja je primerno tako za ljubitelje bolj nežnih in uravnoteženih piv, kot tudi za tiste, ki prisegajo na osvežujoče in sadne arome.

  • Stil: PALE ALE
  • Alk: 5,5%
Beer Catcher Tektonik Čehur
TEKTONIK-Čehur

Pivovarna Tektonik iz Ljubljane je zagotovo dosegla pravi “čehurski” preobrat s svojim pivom. Češki ležak, ki so ga zvarili v samem srcu Ljubljane, je verjetno tako dober, da bi ga češki pivovarji sami skrivaj ukradli. Morda so skrivnostno združili češko pivovarsko tradicijo s posebnimi ljubljanskimi sestavinami, kot je prah iz starih grajskih zidov ali kapljica ljubljanskega izvira, da bi dosegli edinstven okus. Čehur je tako poseben, da bi češki kralji z veseljem priredili posebno kronanje za to izjemno pivo. Prepričan sem, da se bo vsak, ki poskusi Čehur, počutil, kot da pleza po najvišjem vrhu čeških pivovarskih dosežkov, čeprav je zvarjen v slovenski prestolnici. Pivovarna Tektonik je očitno dosegla pravi “čehurski” čudež in ustvarila pivo, ki se mu bo svet poklonil.

  • Stil: Češki Ležak
  • Alk: 5,2%
Beer Catcher Clef Poljub
CLEF -Poljub

Poljub je osvežujoč sadni ale, ki vas bo popeljal v poletno vzdušje. S kombinacijo sladkosti češnje in rahle grenkobe piva, vas bo ta pijača poljubila na pravi način. To je kot svež veter, ki vas bo prenesel v brezskrbno obdobje poletnih užitkov.

Poljub je posebej zasnovan za začetek poletja, kot prvi poljub nove sezone. Z vsakim požirkom se boste počutili, kot da bi se sprehajali po sadovnjaku, obdani z ljubeznijo sončnih žarkov. Njegova sladkost češnje se popolno ujema s sladovimi toni in hmeljevo noto, kar ustvarja harmonično simfonijo okusov.

To pivo ima tudi čarobno moč, da nariše nasmeh na vašem obrazu, ko se sprostite in uživate v poletnih radostih. Ne potrebujete poletnega romana, ko imate Poljub, ki vas bo objeti s svojo češnjevo prisotnostjo.

Torej, se prepustite sadni strasti in si privoščite Poljub. Priporočamo, da ga uživate odgovorno in se prepustite čarobnosti poletnega okusa.

  • Stil: Cherry ALE
  • Alk: 4,8%

Povej kaj si misliš

Shopping Cart
Ste 18+? Za ogled vsebin in nakup izdelkov na tej spletni strani morate biti polnoletni.