Beer Catcher Maj 23

Paket piva meseca MAJA 2023

Pivo je pijača, ki že stoletja navdušuje ljubitelje okusnih in kakovostnih piv. V zadnjih letih se je pivska scena še bolj razvila in ponudba kakovostnih pivovarjev se je močno povečala. V tem oziru pa lahko z veseljem povemo, da smo vam tudi tokrat pripravili izbor najboljših pivovarjev in njihovih izdelkov.

Naš paket 8 različnih piv 8 različnih pivovarjev je sestavljen iz najboljših domačih pivovarjev, ki s svojimi inovativnimi pristopi k pivu in vrhunskimi sestavinami poskrbijo za izjemen okus in kakovost. Vsak izdelek je skrbno izbran in predstavlja edinstveno doživetje okusov, ki ga navdušeno priporočamo vsem ljubiteljem piva.

Ne odlašajte in se prepustite okusom našega aktualnega paketa 8 različnih piv 8 različnih pivovarjev ter odkrijte, kaj vse lahko ponudi raznolik in bogat svet piva.

Želiš osvežiti svoj dan in si privoščiti nekaj odličnega, kar bo poskrbelo za tvoj užitek? Potem ne spreglej našega super paketa piv!

 

Beer Catcher GREEN GOLD Sour Of 69
GREEN GOLD-Sour Of 69

Sour of 69″ je osvežujoče pivo, ki prihaja iz pivovarne Green Gold, znane po svojih inovativnih in okusnih stilih piv. Ta nova funky Berliner Weisse je popolnoma edinstvena mešanica sladkega sadja in subtilnih not kakava.

Začutite svežino malin, ki se prelivajo iz steklenice ob prvem požirku. Sladke, sočne maline se združijo s karakteristično kislostjo Berliner Weisse, ki ustvarja harmoničen okusni profil. Ta kombinacija sladkega in kislega vam bo na jeziku pričarala pravo poslastico.

Poleg tega pa boste občutili tudi nežne note kakava, ki dodajo globino in rahlo grenkobo pivu. Kakavovo aromo lahko zaznate že pri prvem vdihu, kar vam pričara čutno doživetje.

  • Svetlo Nefiltrirano Pivo
  • Alk: 3,5 %

GREEN GOLD BREWING

Beer Catcher BEVOG Clauded Leopard
BEVOG-Clauded Leopard

Prijeme svoj kozarec in se pripravi na eksplozijo humornega užitka! Njihovo najnovejše Pivo z Nebolj Jasnimi Namigi (Hazy IPA) je tako suho-hoppano, da bi lahko s tem pivom tapetirali sobo. Uporabili so kar neverjetno količino hmelja na liter – če bi ga vrgli v zrak, bi verjetno ustvarili svojevrstno oblako hmeljnega dežja. Kljub tej norosti so uspeli ustvariti pivo, ki je bolj uravnovešeno in pitno kot nekateri ljudje po nekaj kozarcih.

Ekipa je združila vrhunske hmelje – Citra, Mosaic, Idaho7 in Simcoe – ter jih poslala na poseben tečaj plesa, kjer so se naučili ubranih gibov citrusov in tropskega sadja. Rezultat je pivo, ki bo na jeziku zaplesalo hulahop, medtem ko boste sami občutili neskončno zabavno potovanje okusov.

  • Stil: HAZY IPA
  • Alk: 6,8%

BEVOG

Beer Catcher OLD FRANZ BREWERY IPA
OLD FRANZ BREWERY-IPA

Butična pivovarna izpod Boča se ponaša z izdelavo vrhunskega piva polnega okusa. Sodelavci pivovarne združujejo bogato dediščino pivovarstva svojih prednikov z inovativnim pristopom k varjenju ter ustvarjalnostjo pri ustvarjanju novih receptur.

Glavni cilj pivovarne je ponuditi pivcem, ki cenijo to starodavno pijačo, nova in edinstvena pivska doživetja ter dvigniti raven kulture pitja piva tako na lokalni kot tudi na širši ravni.

Posebno pozornost posvečamo izdelavi IPA piv, ki se odlično ujemajo z jedmi z žara ter italijansko in mehiško kuhinjo. Naši IPA-ji so prepojeni z bogatimi aromami in hmeljnimi notami, ki se harmonično dopolnjujejo s pikantnostjo in začimbami teh kulinaričnih okusov.

  • Stil: IPA
  • Alk: 6,0%

OLD FRANZ BREWERY FB

BeerCatcher TEKTONIK Red Eye Rabbit
TEKTONIK-Red Eye Rabbit

Pivovarna Tektonik je znana po svoji pivovarski inovativnosti ter pestri ponudbi vrhunskih piv. Eden izmed njihovih izdelkov je Tektonik Hazy Pale Ale, ki predstavlja zanimivo kombinacijo pivovarske tradicije in sodobnih trendov.

Hazy Pale Ale je vrsta piva, ki spada v kategorijo Ale piv. Glavna značilnost tega stila piva je motna ali zamegljena barva, ki jo dosežejo z dodajanjem visokih količin hmelja in uporabo posebnih pivovarskih tehnik. Hazy Pale Ale ima običajno značilno svetlo do srednje rjavo barvo in obilico hmeljnega okusa ter arome.

Vsekakor bi bilo najbolje, da se posvetite okušanju Red Eye Rabbit piva, saj je najboljši način, da dojamete njegov značaj in uživate v njegovem okusu.

  • Stil: Hazy Pale Ale
  • Alk: 4,6%

TEKTONIK

Beer Catcher NABOJ IP4
NABOJ-IP4

Pivo IP4 iz pivovarne Naboj je četrto pivo iz njihovega protokola in ponuja neposredno in močno izkušnjo. To pivo je tako sveže, da je že sosednja kokoš prenehala z valjenjem jajc in začela valiti hmeljne stožce!

Ta konkretna pijača je znana po svoji svežini in nevarno pitnem okusu. Ko ga popijete, vas bo prevzel tako močan občutek, da boste začeli verjeti, da je Simcoe hmelj sam spustil uteži in postal težakov svetovni prvak!

IP4 je izdelan z natančno izbranimi hmelji, ki so bili obuti v posebne superge za najboljše okuse. Hmelj Magnum ima biceps, ki bi z lahkoto osvojil prvenstvo v rokoborbi, medtem ko Amarillo hmelj skrbi, da v pivu cvetijo sončnice in se petelin začne oglašati z “kokodakanjem” ob vsakem požirku.

In potem je tu še Simcoe, najbolj svež in drzno aromatičen hmelj v igri. Simcoe je tako močan, da se mu drugi hmelji skrivajo za hmeljskimi stožci, medtem ko on kot superjunak skoči v kozarec, da bi rešil vaše brbončice pred dolgočasjem.

IP4 je resnično poseben ale, ki bo navdušil vaše okušalne brbončice in vas nasmehnil od ušesa do ušesa. Vendar pazite, ker je tako osvežujoč, da obstaja nevarnost, da bi se pri pivu IP4 smejali tako močno, da boste na koncu izgubili ravnotežje!

  • Stil: IPA
  • Alk: 6,3%

NABOJ

Beer Catcher RIKON Iskes
RIKON-Iskes

Opis piva Rikonov pale ale, ki je tako motnikavega telesa, da izgleda kot ujeti duh umazane oranžne barve. Ko ga vlijemo v kozarec, se na vrhu pojavi srednje velika bela glava, ki pa hitro izgine kot požiralnik v čarovniški predstavi. Izpod te pene se prek spleta smešnih okoliščin začne počasi prikrasti sramežljiva hmeljna aroma. Vonj je tako nežen, da bi se lahko zamenjal z ljubeznivim šepetanjem majhnega ljudskega pravljičnega bitja.

Okus tega piva je tako nežno grenkoben, da bi ga lahko primerjali s pikčastimi poljubčki marljivih metuljčkov na tvojem jeziku. Citrusi v ustih zažarijo kot zvezde na zabavi za najboljše okuse. Ko končno pogoltneš, se v zaključku pojavi rahlo poprast pookus, ki se hitro izmuzne, kot bi se želel izogniti dolgim monologom o pivu.

Rikonov pale ale je lahkotnejšega telesa, kot bi bil narejen iz čistega humorja. Ta pivski kameleonski karakter je tako prijeten, da se ga ne moreš upreti. Vsak požirek te smešno zapeljive pijače je kot popotovanje v svet nasmehov in dobro voljo. Prepusti se tej pivski komediji, ki je preprosta, nežna, a obenem smešno vabljiva. Kar poglej ga, kako se ti zlizuje s pivskim življenjem kot najboljši zabavljač na pivskem odru.

  • Stil: PALE ALE
  • Alk: 4,8%
Beer Catcher MENINC Pšenično
MENINC-Pšenično

Čeprav je pšenično pivo običajno povezano s poletjem, je Pšenični presenečenje pivovarne Meninc prava poslastica, ki vas bo očarala tudi v drugih letnih časih.

To sveže pšenično pivo je lahkotnega telesa, kar pomeni, da bo vaše žejo odžejalo še bolj intenzivno. In čeprav ima višjo stopnjo karbonacije, boste uživali v njegovem osvežujočem učinku, ne da bi vas karbonacija spravljala v zadrego kot običajno v življenju.

Pšenični karakter piva je jasno izražen, kar bo razveselilo ljubitelje tega stila. Vendar pa ni tako izrazit, da bi bil odvračajoč za tiste, ki se sicer ne ukvarjajo s “pšeničnjaki”. Pšenično presenečenje je kot prijatelj, ki prinese zabavo na zabavo, ne da bi bil preveč vsiljiv.

In tukaj je smešna pripomba za popestritev:

“Ali veš, kaj je skupno med pšeničnim pivom in smešnimi šalami? Oboje nas napolni z veseljem in nas spravi v dobro voljo! Zato se prepustite Pšeničnemu presenečenju pivovarne Meninc in se pripravite na dozo smeha ob vsakem požirku.”

  • Stil: Pšenično
  • Alk: 4,9%
Beer Catcher ORLEK Svetlo pivo
ORLEK-Svetlo pivo

Orlek pivovarna je ustvarila tudi svetlo pivo, ki je plod delovne poti Vlada Poredoša, pevca legendarne zasavske skupine Orlek, in njegovega najstarejšega sina. Vlado Poredoš se je odločil, da bo stopil na lastno poslovno pot kot varilec piva, in tako je nastalo pivo Orlek. Celotna ideja za pivo, blagovna znamka, okusi, oblika in proizvodnja so plod njegovega dela, medtem ko je Dušan Kastelic poskrbel za oblikovanje vizualne podobe. Ime piva je prevzeto po domačem imenu zagorskega hriba, kjer Poredoševa družina stanuje, in hkrati odraža glasbeno skupino Orlek.

  • Stil: SVETLO
  • Alk: 5%
Beer Catcher Maj 23

Povej kaj si misliš

Shopping Cart
Ste 18+? Za ogled vsebin in nakup izdelkov na tej spletni strani morate biti polnoletni.