Beer Catcher april 2023

Paket piva meseca APRILA 2023

Dragi pivoljubci, ste že pripravljeni na popotovanje po svetu najboljših okusov piva? Ker če niste, potem imate priložnost za to zdaj! Beer Catcher je zopet tu, da vas v tem mesecu popelje na nepozabno hmeljno avanturo.

In ne skrbite, tokrat vam ni treba skrbeti za letalske karte ali pa prenočišča, saj boste okuse sveta piva doživeli kar v udobju vašega doma. Pripravili smo namreč osupljiv izbor osmih piv, ki so jih pripravili vrhunski pivovarji iz vseh koncev Slovenije.

Če vas skrbi, da vam bodo zmanjkale ideje za nove okuse, potem se vam ne more zgoditi boljša stvar kot ta. V tem mesecu boste poskusili nekaj najbolj svežih in inovativnih piv, ki vas bodo navdušili. Od lahkih in osvežujočih do kompleksnih in intenzivnih, naš izbor vam bo zagotovo prišel prav.

In da ne bo pomote – to ni samo običajno poskušanje piv. To je resnično doživetje, polno okusov, vonjev in predvsem smeha! Torej, če želite malo humorja ob vaših pivah, ste prišli na pravo mesto. Z nami se boste lahko nasmejali, sprostili in uživali ob vrhunskih okusih piva. Kaj še čakate? Skočite na krov Beer Catcherja in uživajte v pivskih užitkih!

BI GA TUDI TI?  SLEDI POVEZAVI

 

Beer Catcher PELICON Limoncello IPA
PELICON-Limoncello IPA

Pripravi se na najboljše pivo te pomladi – Limoncello IPA iz pravih limon! Ekipa je sestavila to osvežujočo pijačo, ki je narejena iz sveže naribanih lupinic limon in pravega limoninega soka. Uporabili so kombinacijo ječmenovih sladov, ovsenih kosmičev in različnih sort hmelja, vključno z nemško Ariano, da so poudarili okus limone in dodali subtilno grenkobo, ki uravnovesi sladkobo ječmena in alkohola. Postopek izdelave je bil zahteven, saj so ročno očistili, olupili in oželi približno 100 kg limon. Rezultat je božansko pivo z živahnim karakterjem, kjer se sveži citrusni okusi popolnoma zlijejo s hmeljnimi aromami klasičnega IPA-ja. Vsak požirek te popelje na sončen limonov nasad v južni Italiji, s svežim vonjem limon in resnično unikatno gurmansko izkušnjoStil:

  • IPA z limono
  • Alk: 8,5 %

PELICON

Beer Catcher BREWWOOD Tilia Cordata
BREWWOOD-Tilia Cordata

Pivovarna se lahko pohvali z edinstvenim angleškim močnim ale pivom, ki vsebuje vodo, sladovčev ječmen, med iz lipe, cvetove lipe, hmelj in kvas – pravi pantheon sestavin! Pivo ima rahlo bakrenkasto barvo in lahkotno telo, kot bi bilo skuhano na oblaku.

Ampak tukaj je pravi “med” v zgodbi – dodatek lipovega medu iz družinskega čebelarstva Kojek! Ta posebna sestavina doda pivu nežno aromo lipe in ga posladka, kar pa prikrije malce višji alkoholni delež.

Občutite poletje in zimo v enem pivu! To je kot “medeno” potovanje skozi letne čase – čebelice bi bile ponosne na to pivo!

  • Stil: English Strong Ale
  • Alk: 5,6%

BREWWOOD

Beer Catcher VIZIR Črnfest
VIZIR-Črnfest

ČrnFest pivo je prava “črna” magija v našem Beer Catcher paketu! To pivo, ki nosi ime po istoimenskem festivalu v Črnomlju, je kot nalašč za prave ljubitelje piva, ki radi poskusijo nekaj posebnega.

Pri prvem požirku boste začutili, kako vas osvežujoči okus ČrnFest piva popelje na festivalsko dogajanje, kjer se s Klubom belokranjskih študentov v pivovarni Vizir zmešava kreativnost in dobra volja. Svetlo rumena barva tega piva vas bo že na prvi pogled navdušila, ravno tako kot nepopisna veseljačenja na samem festivalu.

In ko boste vdihnili njegove arome, boste zaznali note hmelja, slada in citrusov, ki se prepletajo v pravi pivski karneval na vašem jeziku. Pivo ima ravno pravšnjo količino polnosti, da vas osveži, ne da bi vas potegnilo v “črno luknjo” po nepotrebnih kalorijah.

ČrnFest pivo je prava paša za oči, saj se penasto razlije v kozarcu kot prava pivska umetnina. In čeprav ga imenujemo “črn”, v resnici ni nič temnega na tem pivu – razen morda vašega humorja po tretjem kozarcu!

  • Stil: AMERICAN PALE ALE
  • Alk: 5,0%

VIZIR

Beer Catcher MATT-Kraljica roga
MATT-Kraljica roga

Pivo “Kraljica Roga” je prava zvezda med pivi, kot gozdna diva, ki se sprehaja med kočevskimi pragozdnimi drevesi že več kot pet stoletij. S svojim debelim deblom, ki ima obseg kar 496 cm, in visoko rastjo do 51 metrov, se ta kraljica “visoko kraljuje” med pivskimi mojstrovinami.

Podobno kot njeno mogočno drevesno telo, tudi to pivo ni nič manj mogočno. “Kraljica Roga” je pale ale, ki ima pravi karakter in očara s svojimi edinstvenimi okusi. Ob vsakem požirku se razvije pravi gozdni spektakel na jeziku – note hmelja, slada in citrusov so tako dobro usklajene, kot orkester v gozdu.

Pri degustaciji tega piva se počutite kot pravi raziskovalec, ki se spopada s divjimi okusi in osvaja neokrnjen teritorij okusov. To je prava avantura za vaše brbončice!

Zato si vzemite čas, da spoznate to pivsko kraljico, ki se bori za svoj prostor med vrhunskimi pivi in navdušuje s svojo močjo in okusom. Na zdravje, naj bo degustacija “Kraljice Roga” prava gozdna avantura za vaše brbončice! In morda, kot pravi raziskovalec, boste odkrili svoj skriti zaklad v tem pivu.

  • Stil: PALE ALE
  • Alk: 4,7%

MATT 

Beer Catcher LOBIK Hop Hazard
LOBIK-Hop Hazard

“Pivo “Hop Hazard” iz pivovarne Lobik je kot eksplozija okusov v ustih! To pivo je kot ognjeni šov v tropskem gozdu, ki ga pripravijo pivovarski mojstri z neustavljivim navdušenjem. Pri prvem požirku vas bo odpeljalo na nepozabno popotovanje med sadnimi aromami, kot da bi se sprehajali po tropskem vrtu. Ampak pozor, to ni samo sadni sok – ta pivski biser ima tudi rahlo grenak priokus, ki vas bo prijetno presenetil, kot skrivnostni zaklad v gozdu!

Kombinacija lahkotne karbonizacije in osvežujoče grenčice naredi “Hop Hazard” idealno pivo za avanturistične pivske sladokusce, ki iščejo nekaj novega in edinstvenega. S tem pivom se boste počutili kot pravi raziskovalci, ki odkrivajo skrite zaklade pivskega sveta. Prepustite se eksotičnim okusom, ki bodo prebudili vaše brbončice in vas popeljali na nepozabno pivsko dogodivščino.

Torej, če si želite v ustih ustvariti pravi “Hop Hazard”, se prepustite temu plamenom okusov iz pivovarne Lobik. Pripravite se na nepozabno pustolovščino, ki vas bo navdušila in nasmejala ob vsakem požirku. Na zdravje, in naj vas “Hop Hazard” popelje na vznemirljivo pivsko potovanje!”

  • Stil: NeIPA
  • Alk: 6,0%

LOBIK

Beer Catcher FRIZI Korant
FRIZI-Korant

Pivo Korant iz pivovarne Frizi iz Halož je pravi “kurent” med IPA-ji! Ta skrivnostna pijača se ponaša z zlatorumeno barvo in rahlo motnostjo, kot da je zakrito s kurentovsko tančico skrivnosti. Njegova bogata pena te vabi na “ples” okusov v tvojem kozarcu, kot da bi se pridružil divji karnevalski povorki kurentov!

Aroma tega piva je prava eksplozija vonjav – vonjave eksotičnega sadja, citrusov in svežih zelišč se mešajo v pravi kurentovski kolaž vonjav. Ko ga poskusiš, te udari grenkoba hmelja kot pravi kurentov zvon, vendar pa je ta udarec takoj omehčan s sladkobo malt, ki ti šepeta, da ni treba biti prestrašen – to je še vedno pivo, ne kurentova šega! In tako se razvije pravi “maskenbal” okusov na tvojem jeziku, dokler ne ostane le še dolg in zadovoljen pookus po citrusih, ki ti pove, da si okusil nekaj res posebnega.

Pusti se zapeljati s tem skrivnostnim pivom, ki nosi ime po legendarnih kurentih, tihih spremljevalcih haloških vinogradov. S pivom Korant iz pivovarne Frizi iz Halož boš doživel pravi kurentovski karneval okusov, ki bo navdušil tvoje brbončice in te popeljal na pravo kurentovsko dogodivščino!

  • Stil: IPA
  • Alk: 6,0 %
Beer Catcher OVERMURA Coffee Express
OVERMURA-Coffee Express

Pivovarna Nekrep je nova inovativna pivovarna, ki ponuja pravi užitek v obliki njihovega novega temnega ale piva. Ta temno obarvana lepotica je zelo priljubljena med ljubitelji kakovostnega piva, saj v sebi združuje bogato aromo in edinstven okus, ki navdušujeta vse okuse.

Nekrepovo temno ale pivo je pivovarjeva mojstrovina, ki jo je treba okusiti. To pivo ima globok okus, poln arome praženih sladov in hmelja, kar zagotavlja popolno ravnovesje med sladkostjo in grenkobo. In čeprav je temno, ni pretežko ali preveč polno – pravzaprav je lahkotno in sveže, s pravo količino mehurčkov, ki osvežijo vaše brbončice.

  • Stil: PORTER
  • Alk: 5,5%
Beer Catcher FIRST CHOP DHH-Citra&El Dorado
FIRST CHOP DHH-Citra&El Dorado

Pivo First Chop DHH-Citra&El Dorado je edinstvena pivska poslastica, ki je obogatena z okusom ovsenih kosmičev*. Ta pijača je primerna za vegane in je brez glutena, kar pomeni, da jo lahko uživajo tudi tisti s posebnimi prehranskimi zahtevami.

Svetlo obarvano pivo te bo očaralo s svojimi osvežujočimi okusi, ki se prepletajo z izrazitimi notami citrusov in eksotičnega sadja, ki ju prinašata hmelja Citra in El Dorado. Ta kombinacija okusov bo tvoje brbončice popeljala na nepozabno pustolovščino.

Poleg svojega okusnega profila je to pivo tudi posebno, saj vsebuje ovsene kosmiče*, ki mu dodajo kremno teksturo in bogato telo. To pripomore k izjemno mehkemu in žametnemu pivskemu doživetju, ki ga boš težko pozabil.

  • Stil: HAZY PALE ALE
  • Alk: 4 %
Beer Catcher april 2023

Povej kaj si misliš

Shopping Cart
Ste 18+? Za ogled vsebin in nakup izdelkov na tej spletni strani morate biti polnoletni.