Paket piva meseca MARCA 2023

Marec je mesec, ko se začnejo rojevati nove ideje, pa naj bodo še tako norčave. In kaj je boljšega, kot si privoščiti hladno pivo, ko razmišljaš o tem, kako bi si na vrtu postavil mini golf igrišče sredi zelenja.

Pa ne pozabimo, pivo je tudi odličen spomin na našo preteklost. Kdo bi si mislil, da je pivo nekoč veljalo za osnovno valuto med srednjeveškimi trgovci? Če so lahko trgovali s pivom, zakaj pa mi ne bi izkoristili priložnosti za malo druženja ob kozarčku?

No, pa da ne bo pomote, nič ni narobe s tem, če si občasno privoščimo kozarec piva. Še posebej v mesecu marcu, ko se narava prebuja, sonce prijetno greje in nas vabi ven. Kaj lahko je boljšega od tega, da si s prijatelji privoščimo piknik v naravi in kozarček piva?

CRAZY DUCK-Thirsty Duck Beer Catcher
CRAZY DUCK-Thirsty Duck

Thirsty Duck je ime pivovarne, ki slovi po odličnem pivu za gašenje žeje. Njihovo pale ale pivo, ki vsebuje 5,4% alkohola, je zasnovano za sladokusce in se najbolj priporoča za poletne dni. V tem pivu se združujejo ameriški in avstralski hmelji, ki ustvarjajo nežno sadno noto s prefinjenim okusom grenivke. Kljub temu pa je pivo zelo pitno in ne preveč grenko. Okus sladkega sadja prevladuje in zagotavlja osvežitev v vsakem požirku.

 

  • Stil: Pale Ale
  • Alk: 5,4 %

CARAZY DUCK

Time Brown Ale Beer Catcher
TIME-Brown Ale

Pripravite se na vrhunski užitek z nefiltriranim in nepasteriziranim temnim pivom, ki vsebuje samo naravne sestavine: vodo, ječmenov slad, kvas in hmelj. Občutili boste poln okus, ki nastane zaradi edinstvene kombinacije 5,6% alkohola in pražene sladovine. Pivo je sicer lahko alergen, vendar vas to ne bo odvrnilo od popolnega užitka v njegovem naravnem prvinskem okusu. Preizkusite temno obarvano pivo, ki bo navdušilo tudi najzahtevnejše ljubitelje piva!

  • Stil: Brown ALE
  • Alk: 5,6%

TIME BREWERY

Barut- Sešn Beer Catcher
BARUT -Sešn

Pridite in okusite polno dozo vrhunske harmonije hmelja v neverjetno pitni izvedbi. Hkrati udarna in nežna grenkoba se popolnoma zlije z izrazito aromo Amarillo in Hallertau Blanc hmeljev. Svetlo pivo Sešn je lahkotnega telesa, kar pomeni, da boste lahko uživali v njegovem okusu, ne da bi vas bolela glava. Tako sešn, s svojimi 5,6% alkohola, predstavlja lahko različico IPA piva – Session IPA, ki bo navdušila tudi najzahtevnejše ljubitelje pivskega okusa.

  • Stil: SESSION IPA
  • Alk: 5,6%

BARUT

CLEF-Guava Sour Beer Catcer
CLEF-Guava Sour

Pripravite se na pravo eksotično popotovanje z našim edinstvenim pivom, ki združuje osvežilno kislico z okusom sveže guave in nežno cvetlično noto hibiskusa. Pivovarji so s posebno tehniko fermentacije ustvarili pivo, ki združuje najboljše iz obeh svetov – presenetljivo kislost, ki se prepleta z okusom sončnega tropskega sadeža in aromo cvetov hibiskusa. Popolno pivo za tiste, ki iščejo okusne eksotične napitke, ki jih lahko uživajo v vsakem letnem času. Preizkusite to edinstveno kislo pivo, ki vsebuje guavo in hibiskus – okus, ki ga ne boste pozabili!

  • Stil: SOUR
  • Alk: 4,4%

CLEF 

RESET - Alter Ego

Alter Ego je vrhunsko pivo, ki ima visoko alkoholno vsebnost – 7,5% – in izrazito hmeljno aromo ter okus, ki spominja na tropske sadeže in citrusne note. Skratka, to je pivo za prave mojstre v pitju!

Zaradi svojega izrazitega hmeljnega okusa in močne grenkobe, je Alter Ego odlična izbira za tiste, ki iščejo pivsko avanturo z veliko osebnosti. In če boste iskali popolno jed za to pivo, potem izberite nekaj zares začinjenega, saj se bo Alter Ego popolnoma ujemal s pikantnimi jedmi.

Torej, če želite preizkusiti to mojstrovino v svetu piv, se preizkusite in naročite si kozarec Alter Ego. Ampak pozor, ne pretiravajte – močno hmeljno pivo je kot superjunak, ki vas lahko hitro premaga, če ga ne spoštujete!

  • Stil: DOUBLE IPA
  • Alk: 7,5%

RESET

DR. OREL-Recept Beer Catcher
DR. OREL-Recept

Če ste navdušenec nad pivom in radi eksperimentirate z novimi okusi, potem ne smete zamuditi Piva Recept – piva zgornjega vrenja tipa ale. Ta pivo ima zanimivo zgodovino, saj je dobilo ime po enem od vaših prijateljev, ki je v šali dejal, da bi to pivo moralo biti na recept, ker je tako zdravo za vas! In kdo bi si mislil, da se šala lahko spremeni v tako okusno pivo.

Pivo Recept je namenjeno sodobnim ljubiteljem piva, ki želijo okusiti vse naravne arome ajde. Z nizko stopnjo alkohola (4,3%), boste uživali v harmonični kombinaciji grenkobe hmelja in medeno-sadne cvetice ajde. Vse to naredi Pivo Recept popolno pivo za vse, ki želijo okusiti naravo v njeni najboljši obliki.

In če se sprašujete, kako pripraviti to čudovito pivo, potem vam ne moremo pomagati, saj gre za poseben recept, ki ga pozna le majhna skupina ljudi. Vsekakor pa lahko povemo, da je priprava tega piva pravi izziv, ki zahteva veliko znanja in izkušenj. Torej, če vam uspe pripraviti to čudežno pivo, potem ste pravi mojster v pivovarstvu!

 
  • Stil: AJDOVO PIVO
  • Alk: 3,4 %
NEKREP-No.14 Beer Catcher
NEKREP-No.14

Pivovarna Nekrep je nova inovativna pivovarna, ki ponuja pravi užitek v obliki njihovega novega temnega ale piva. Ta temno obarvana lepotica je zelo priljubljena med ljubitelji kakovostnega piva, saj v sebi združuje bogato aromo in edinstven okus, ki navdušujeta vse okuse.

Nekrepovo temno ale pivo je pivovarjeva mojstrovina, ki jo je treba okusiti. To pivo ima globok okus, poln arome praženih sladov in hmelja, kar zagotavlja popolno ravnovesje med sladkostjo in grenkobo. In čeprav je temno, ni pretežko ali preveč polno – pravzaprav je lahkotno in sveže, s pravo količino mehurčkov, ki osvežijo vaše brbončice.

  • Stil: ALE temno pivo
  • Alk: 4,0%
Paranzana U20 Beer Catcher
STAZIONE PARENZANA-U.20
Stazione Parenzana je prava meka za vse ljubitelje odličnega piva, ki iščejo nekaj posebnega. Ta pivovarna temelji na izkušnjah, znanju in idejah, kar se odraža v njihovem edinstvenem lager pivu.

Njihov lager je prava paša za brbončice – svež, hladen in osvežujoč, s polnim okusom, ki se razvije počasi in se dolgo obdrži. Gre za edinstveno pivo, ki vas bo očaralo že s prvim požirkom.

Torej, če ste pripravljeni na pravo razvajanje svojih okusnih brbončic, ne zamudite obiska pivovarne Stazione Parenzana. Vzemite si čas, posedite, sprostite se in uživajte v njihovem odličnem lager pivu, ki ga zagotovo ne boste pozabili.

  • Stil: SVETLO PIVO
  • Alk: 5 %

Povej kaj si misliš

Shopping Cart
Ste 18+? Za ogled vsebin in nakup izdelkov na tej spletni strani morate biti polnoletni.