Beer Catcher Februar 23

Paket piva meseca FEBRUARJA 2023

V tem članku si lahko preberite katerih osem vrhunskih piv smo  tokrat pripravili v paketu Beer Catcher. Vedno se  trudimo, da izberemo najboljša in najbolj okusna piva, ki zadovoljijo vse okuse pivoljubcev

Si mogoče želiš našo majico? >HLADNOPIVO<

Obveščamo vas, da smo pripravili posebno akcijo za majice. Vse do 15. marca lahko izkoristite 20% popust na vse majice v naši ponudbi. Za uveljavitev popusta v košarici vnesite kodo “HLADNOPIVO“. Ne zamudite priložnosti in si zagotovite svoje najljubše majice po posebni ceni. Sledite povezavi na našo spletno stran in izberite izdelke, ki vam najbolj ustrezajo. Akcija je omejena na čas, zato pohitite in si priskrbite svoje majice po znižani ceni že danes!

POGLEJ PONUDBO majic Beer Catcher>>

Green Gold Metal Unicorn Beer Catcher
GREEN GOLD- Metal Unicorn

Metal Unicorn – Black IPA je temno pivo z alkoholno vsebnostjo 6,5%. Zvarjeno je v globinah čarobnega gozda in ima polne okuse kave, čokolade in karamele, ki izhajajo iz temnih sladov. Poleg tega vsebuje tudi sadne arome hmelja, ki dajejo pivu dodatno dimenzijo okusa.

 

  • Stil: Black IPA
  • Alk: 6,5 %

GREEN GOLD 

Skubeer Mango 2 Tango Beer Catcher
SKUBEER-Mango2Tango

ManGo2Tango iz pivovarne SKUBEER je popolno pivo za vse ljubitelje sladkih in eksotičnih okusov. Njegova edinstvena kombinacija mango okusa s hmeljem, ki mu daje dodatno aromo, vas bo popeljala na potovanje v tropske kraje. Pričaral vam bo občutek, kot bi sedeli pod kokosovo palmo ob peščeni plaži.

  • Stil: IPA
  • Alk: 5,8%

SKUBEER

Zajc Korenjak Beer Catcher
ZAJC - Korenjak

Korenjak je osvežilna pijača z dodanim korenjem iz pivovarne Zajec. Z nizko vsebnostjo alkohola (3,5%) in edinstvenim okusom korenja ter hmelja, je prava izbira za vse, ki se radi igrajo z okusi in uživajo v zdravem načinu življenja.

Ampak moramo tudi tu dodati, da »Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!«, lahko pa izboljša vid.

  • Stil: KORENČKOVO PIVO
  • Alk: 3,5%

PIVOVARNA ZAJC

Hudo Pivo Ale Temno Beer Catcher
HUDO PIVO-Ale Temno

Značilnost tega piva je, da vsebuje 5,5 % alkohola, kar ga uvršča v kategorijo srednje močnih piv. V primerjavi z drugimi temnimi pivi pa ima precej lahek in prijeten okus, ki ga spremlja blaga grenkoba slovenskih hmeljev. Poleg tega je okusu po piškotih in karamele, kar mu daje edinstveno noto sladkosti. Zaradi teh lastnosti je primerna za ljubitelje temnih piv, ki pa ne želijo premočnega okusa, kar pomeni, da bo primerna tudi za tiste, ki se šele spoznavajo s temno pivovarsko sceno.

  • Stil: TEMNI ALE
  • Alk: 5,5%

HUDO PIVO

Cesar Blond Ale Beer Catcher
CESAR - Blond Ale

Blond ale pivovarne Ceser je poletno pivo, ki kljub nizki stopnji alkohola (3,2%) s svojo osvežujočo in lahko pitnostjo vabi k poletnim užitkom. Preseneča pa s svojo začinjenostjo, ki nas bo tudi v mrzlih dneh spomnila na tople poletne dni. Okus ingverja in limone se harmonično prepleta z rahlo hmeljno noto, kar ustvarja edinstveno in osvežilno pijačo za vse priložnosti.

  • Stil: ZAČINJEN ALE
  • Alk: 3,2%

PIVOVARNA CESAR

Reswervoir Dogs Grim Riper Beer Catcher
RESERVOIR DOGS - Grim Riper
To pivo te bo zagotovo prevzelo in sprejel boš svojo usodo. Vendar ne skrbi, saj bo ta grenka končnica prijetna izkušnja. Grim Reaper prihaja, da prevzame tvojo dušo z resnično “hop bomba”. Preprosta sladna osnova z močno grenkobo je uravnotežena s sadnimi aromami tropskega sadja, citrusov in iglavcev. To je IPA, kot mora biti!
 
  • Stil: IPA
  • Alk: 7,0 %
Kralj Pinkboots Beer Catcher
KRALJ - Pinkboots
Pivo Sour IPA je križanec med pivom IPA in sour ale. Ta osvežilna pijača združuje bogato hmeljno grenkobo in sadne arome z dodatkom kisline, ki daje pivu edinstveno in osvežujočo kislost. Zaradi uporabe posebnih kvasovk, bakterij ali kislih sadežev, Sour IPA ponuja bolj kompleksne okuse kot običajna IPA. Pivo Sour IPA je postalo priljubljeno med ljubitelji piv zaradi svojega uravnoteženega okusa in zapletene arome, ki se dopolnjujeta z ostro, a svežo kislostjo.
 
  • Stil: SOUR IPA
  • Alk: 5,8%
Maister Brewerery Pregl Beer Catcher
MAISTER BREWERY - Pregl
EXPERIMENTAL SERIES
Pregl je Maistrova eksperimentalna serija piva, poimenovana po Nobelovem nagrajencu, zdravniku in kemiku avstrijsko-slovenskega rodu, Frideriku Preglu.
 
 
  • Stil: SMOOTHIE SOUR
  • Alk: 3 %
Beer Catcher Februar 23

Povej kaj si misliš

Shopping Cart
Ste 18+? Za ogled vsebin in nakup izdelkov na tej spletni strani morate biti polnoletni.