BeerCatcher, Avgust

Paket meseca AVGUSTA 22

BeerCatcher, Feo Summer Ale
SUMMER ALE-FEO


FEO Summer Ale je zelo lahko in zelo osvežilno pivo. Vsebuje malo hmelja, zato ima nizko stopnjo grenkobe.

 

  • stil: SUMMER ALE
  • alk: 4%
BeerCatcher, Bevog Lulu
LULU-BEVOG BREWERY

Se kar ne morete naužiti naše neverjetne Lole? No, pripravite se, kajti prišla je njena tropska sestra LULU! Zvarjena je z istimi velikodušnimi količinami sadja kot Lola, le da smo tokrat uporabili pasjonko in ananas. Slasten sadni šus, te alternativne variante naše poletne kraljice, vam bo zmešal glavo. Katera bo dobila krono??

  • stil: SOUR ALE
  • alk: 3,5%
BeerCatcher, Hopsbrew Kri Pomaranče
KRI POMARANČE-HOPSBREW

Kri pomaranče je nekoliko močnejše, konkretno hmeljeno svetlo ale pivo. Tega predstavnika stila IPA smo obogatili s tremi ameriškimi hmelji – Citra, Cenntenial in Cascade. Za dodatni citrusni naboj pa smo dodali lupino sladke pomaranče.

»Zaznamuje ga sadna aroma v kateri se skrivajo različni sadeži. Za dodatni citrusni naboj pa poskrbi dodana lupina sladke pomaranče. Gre za precej prijetno aromo, ki pa potrebuje nekaj časa, da se pogumno predstavi v celoti. V požirku bomo najprej okusili rahlo sadno sladkobo, ki je kljub nežnosti vseeno dovolj občutna, sledita pa ji precej konkretna hmeljna grenkoba (namerjenih je celih 70 IBU) in nekoliko izrazitejši alokoholni karakter. Zmerna grenčica se za razmeroma kratek čas nadaljuje skozi suh zaključek v pookus.«

Kri Pomaranče se tako pokaže kot dokaj aromatično, srednje karbonizirano in precej grenkobno pivo srednjega telesa, ki bo brez dvoma najbolj po godu ljubiteljem konkretno hmeljenih vrst piva.

  • stil: IPA
  • alk: 7%
  • ibu: 70
BeerCatcher, Stezičar Svetli lager z medom
LAGER Z MEDOM-STEZIČAR

Ultramaratonca Katka in Toni si že 7 let nabirata pivovarske izkušnje. Sedaj lahko ponudita že 6 vrst piva iz lastne proizvodnje.

Ljubitelji stezičenja se imenujejo stezičarji (s tujko trail runner ali hiker). Hitrost ni pomembna, eni hodijo po stezicah počasi, drugi lahkotno tečejo, tretji hitijo… Ne stezičijo samo od zore do mraka. Ko pade noč, si nadenejo čelko in se tako prelevijo v čelkraje. Na stezicah, na razgibanem terenu se vedno nabere veliko višinskih metrov, zato se stezičarji na koncu radi pohvalijo z opravljenimi višinci. Seveda se stezičarji asfaltu ne izogibajo za vsako ceno in tudi na kolo se radi usedejo, prav tako so cestni tekači in kolesarji občasno stezičarji. Džoginger je stezičar, ki pridno nabira višince, ko ponoči s čelko na glavi lahkotno teče naokrog.

  • stil: LAGER Z MEDOM
  • alk: 5%
BeerCatcher, Rikon Fans Only
FENS ONLY-RIKON

Manjša in milnata rumenkasta glava v nekaj kratkih trenutkih do popolnosti izgine in razkrije izjemno motno, žareče oranžno telo tega mangovega zvarka – izgleda kot čisti mangov sok. V aromi nas nežno objame z rahlo zadržano a zelo lahko prepoznavno sladko noto tega tropskega sadeža. Požirek je zmerno grenkoben, ne pretirava s tem značajem, dopolnjuje pa ga nežnejša sadna sladkoba. Nekoliko travnat pookus pa nato še kar nekaj časa poleži v ustih. 

  • stil: ALE
  • alk: 4%

 

BeerCatcher, Tektonik Mitzi
MITZI-TEKTONIK
Težko bi rekli, da je obilna, je pa polnega telesa in izredno aromatična, kar se za ta stil piva pričakuje. MITZI Session IPA je svetle, rahlo motne, mlečno-citronaste barve, ki nas razvaja z nežnimi okusi sladu, tropskega sadja, sladkih citrusov in marelic, v ozadju pa je čutiti nekaj pikantnosti popra in smrekovih iglic. Vonjave so dokaj podobne, zopet izstopa tropsko sadje, ki se lepo dopolnjuje z dišavami zrele pomaranče in mandarine. Grenčica je zmerna in prijetna, nizka alkoholna stopnja (4,5 %) pa zagotavlja, da lahko spijemo vsaj še enega. Mic-mic, mijav.
 
  • stil: SESSION IPA
  • alk: 4,5%
  • ibu: 30
BeerCatcher, Komunajzer Tito
TITO-KOMUNAJZER

Svetlo pivo Tito je paradni konj blagovne znamke piva Komunajzer. Tito je svetlo pivo, stila pale ale, ki je med najbolj popularnimi stili piva na svetu.

Tito očara s svojo preprosto eleganco in aromami po svežih agrumih. Nežna grenčica daje pivu široko priljubljenost, okusa pa se preprosto ne naveličamo. Pivo je zvarjeno iz prvovrstnih slovenskih hmeljev, poudarjeno citrusno aromo pa prispeva ščepec ameriških hmeljev.

  • stil: PALE ALE
  • alk: 5%

 

BeerCatcher, Old Franz Brewery Lee Moon
LEE MOON-OLD FRANZ BREWERY

Simfonija izbranih okusov.

Lahkotno in izredno osvežujoče pivo stila session, ki vas bo odžejalo v vročih poletnih dneh. Pivu smo dodali limonino lupinico in limonsko travo, ki odlično dopolnjujeta belgijski karakter tega stila. Priporočamo serviranje z rezino limone, ki še dodatno poudari svežino tega piva.

  • stil: SESSION ALE
  • alk: 4,7%
BeerCatcher, Avgust

Povej kaj si misliš

Shopping Cart
Ste 18+? Za ogled vsebin in nakup izdelkov na tej spletni strani morate biti polnoletni.